❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Bu kadar detaylı düşünmenize gerek yok arkadaşlar Aliexpress siparişi veriyor gibi düşünün sadece ayrıca mail atmak gerekiyor bu kadar.
Bu CIDOO nebulayı almadım diye pişman olacağımı düşünüyordum. Bugün sevindirdin bizi be iyi ki almamışım Dynatab 75x bayağı iyi bi klavye.

Daktilo gibi olmayan bir switch önersenize seriden

Hocam ben ortalama 20 yıldır yurtdışından ara ara sipariş veriyorum çeşitli sitelerden, son zamanlarda Temu hariç az sipariş veriyorum vergi muhabbetinden. Evet %99 önemli değil ama yurtdışı bir siteye adres yazarken Türkçe karakter kullanmamak daha sağlıklı olur. Bunun saçmalamakla ne ilgisi var onu anlamadım.
Ya kaç kere nerelerden sipariş verdik türkçe karakter falan saçmalamayın adresinizi yazın geçin trendyola ne yazıyorsan bunlara da aynısını yaz.

Haber veren arkadaşa teşekkürler. Bende dayanamayıp aldım. Ev klavye dolu ama birde ISO dizilim klavyemiz olsun :)

Siparişi geçtikten sonra baktım staiblizer kit 2.5 dolara düşmüş forumda 1000 liraya satmaya çalışan arkadaş vardı :D

m1 v5 Klavyem var ama bu çok hoşuma gitti. 31 dolara alınır mı, nasıldır ? vergi çıkarsa kaça kadar yükselir fiyatı ? aldığıma pişman olmayayım :D

m1 v5 Klavyem var ama bu çok hoşuma gitti. 31 dolara alınır mı, nasıldır ? vergi çıkarsa kaça kadar yükselir fiyatı ? aldığıma pişman olmayayım :D
15 dolar olarak gösterirlerse 400tl falan vergi çıkar

yunekspresle gönderilip vergi yiyen şuana kadar olmadı arkadaşlar sıkıntı etmeyin o yuzden

yunekspresle gönderilip vergi yiyen şuana kadar olmadı arkadaşlar sıkıntı etmeyin o yuzden
tactile switch almıştım da videolara bakınca linearın sesi daha mı tok sanki
15 dolar olarak gösterirlerse 400tl falan vergi çıkar
teşekkürler. Ek olarak linear alacağım, çok yüksek sesli olmayan wisteria mı flamingo mu önerirsiniz ? m1 v5 hızlı yazarken tam bir daktilo oluyor da xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,516
Üyeler
187,692
Son üye
Ardacan60
Geri