Bu CIDOO nebulayı almadım diye pişman olacağımı düşünüyordum. Bugün sevindirdin bizi be iyi ki almamışım Dynatab 75x bayağı iyi bi klavye.Bu kadar detaylı düşünmenize gerek yok arkadaşlar Aliexpress siparişi veriyor gibi düşünün sadece ayrıca mail atmak gerekiyor bu kadar.
Ya kaç kere nerelerden sipariş verdik türkçe karakter falan saçmalamayın adresinizi yazın geçin trendyola ne yazıyorsan bunlara da aynısını yaz.
ansi al zaten daha iyi.ulen çoğunluk iso klavye almış sebebi tr klavye gibi rahat kullanmak mı? ben ansi almıştım![]()
Bende ansi aldım daha rahat bence.ulen çoğunluk iso klavye almış sebebi tr klavye gibi rahat kullanmak mı? ben ansi almıştım![]()
15 dolar olarak gösterirlerse 400tl falan vergi çıkarm1 v5 Klavyem var ama bu çok hoşuma gitti. 31 dolara alınır mı, nasıldır ? vergi çıkarsa kaça kadar yükselir fiyatı ? aldığıma pişman olmayayım![]()
yunekspresle gönderilip vergi yiyen şuana kadar olmadı arkadaşlar sıkıntı etmeyin o yuzden
tactile switch almıştım da videolara bakınca linearın sesi daha mı tok sanki
teşekkürler. Ek olarak linear alacağım, çok yüksek sesli olmayan wisteria mı flamingo mu önerirsiniz ? m1 v5 hızlı yazarken tam bir daktilo oluyor da xd15 dolar olarak gösterirlerse 400tl falan vergi çıkar