BenRecepİvedik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 321
En kötü 2.5 dan satarsin hocam bedava yavBı tane bende alasim geldi shdjdj 54 dolara almıştım yarı fiyat baya Hep zarariz
En kötü 2.5 dan satarsin hocam bedava yavBı tane bende alasim geldi shdjdj 54 dolara almıştım yarı fiyat baya Hep zarariz
valla satmak icin almiyon koleksiyon bildiğin artık jsjwjsjdf bı mouse Alicam yani diy kit filan almak saçma bu klavye varken artık ama bı site paylasicam akşam 2 klavye + full keycaps 55, dolarEn kötü 2.5 dan satarsin hocam bedava yav
Graywood çok creamy idi bayağı hoşuma gitmişti sattığıma pişman oldum. G75 tam iki aulanın ortasındaydıolayı zaten o basım hissi var ama sesi yok bulunmaz nimet bence özellikle aile evinde yaşayanlara , wisteria graywooddan daha tok sese sahip bence beğenirsin
Şimdi paylaşın hocamvalla satmak icin almiyon koleksiyon bildiğin artık jsjwjsjdf bı mouse Alicam yani diy kit filan almak saçma bu klavye varken artık ama bı site paylasicam akşam 2 klavye + full keycaps 55, dolar
Alisirsin hocam geçen aylarda 15 k dan fazla gitti vallamaaş gitti konuyu açan arkadaşa sevgiler saygılar![]()
Vergi çıkmaz al gitsinagalar ilk defa böyle yd ürün alacağım 4 yıldır Gamepower Warlock Compact Blue Switch kullaıyoruum bazı tuşlar çift basıyor veya basmıyor buna geçeyim diyorum şuan sipariş etmek matıklı mı ?
vergi çıkarsa ne kadar çıkar saygılar
ato87 he alacaktım sizin konunuzu bekliyorum hocamVergi çıkmaz al gitsin
Bence aliexpressten başla bwgdhehebjebdheagalar ilk defa böyle yd ürün alacağım 4 yıldır Gamepower Warlock Compact Blue Switch kullaıyoruum bazı tuşlar çift basıyor veya basmıyor buna geçeyim diyorum şuan sipariş etmek matıklı mı ?
vergi çıkarsa ne kadar çıkar saygılar
üye olmama gerek var mı kralVergi çıkmaz al gitsin
hocam 32 dolarla maaş nasıl gidiyormaaş gitti konuyu açan arkadaşa sevgiler saygılar![]()
Tavsiye etmem o fiyata ato87 hocam değmez he manyetik sartsa ayrı konu ama trdede ufak daha koyup alabiliyorsun zatenato87 he alacaktım sizin konunuzu bekliyorum hocam![]()
50 liraya kulaklık almıştım gelmemişti travmam tetiklendi ahsdqhwdajhsdBence aliexpressten başla bwgdhehebjebdhe