🔥İndirim 🔥🔥İntel Bedava Oyun Bundle'ı (Mail geldiyse yada Hesabınız varsa) 🔥🔥

War thunder için ne veriyor acaba
Bonus teklifi şunları içerir:
  • 7 günlük premium hesap
  • Araçlar: M2A4 tankı, Galer'in F3F-2'si ve Torpido botu
  • 100.000 Gümüş Aslan
  • 7 gün kiralık araçlar: M4A2, P40E
  • M4A2, P40E için kaplamalar (kalıcı olarak)
  • 'Cesaret Kartalı' Dekorasyonu
  • Kiralanan her kara aracı için 10 yedek
  • XP ve Gümüş için %50 güçlendiriciler (5 savaşı tamamladıktan sonra kullanılabilir)
Bunlar brom

Geçen geldi mirage aldım

Bonus teklifi şunları içerir:
  • 7 günlük premium hesap
  • Araçlar: M2A4 tankı, Galer'in F3F-2'si ve Torpido botu
  • 100.000 Gümüş Aslan
  • 7 gün kiralık araçlar: M4A2, P40E
  • M4A2, P40E için kaplamalar (kalıcı olarak)
  • 'Cesaret Kartalı' Dekorasyonu
  • Kiralanan her kara aracı için 10 yedek
  • XP ve Gümüş için %50 güçlendiriciler (5 savaşı tamamladıktan sonra kullanılabilir)
Bunlar brom
Teşekkürler bunu almayin doğru hatirliyorsam Amerikan Başlangıç paketi ve ucuz bi paket

Öncelikle selam beyler, Olay şöyle gerçekleşiyor bir mail alıyorsunuz yada almıyorsunuz. (İNTEL MAİLDE BU TOPLULUĞA ÜYE OLANLARA JESTİMİZ ŞEKİLDE BİR MAİL ATMIŞ BENCE HESABI OLANLARA GELMİŞTİR KANAATİNDEYİM)Ben aldım çünkü daha öncesinde intel bedava oyun kodu alacağım ürünler almıştım sizde bu durum varsa hesabınızda var olma ihtimali yüksek ve eğer hesabınız varsa Şu Sitede giriş yapıyorsunuz intel size aşağdaki görseldeki gibi bir reward bundle yolluyor. Bu bundle içinde 2. görseldeki şeçenekler var ayrıca ekstra bonuslar var. yada mail gelmiş olması lazım görsel 4.teki gibi veya giriş yapıp şansınızı deneyin. Umarım bir çok kişi faydalanır. Bir hayır duası yeterlidir.

Not: Sadece 1 oyun seçme hakkınız var en mantıklı seçenekler ASSASİNS CREED MİRAGE (40 $) veya TOTAL WAR HAMMER III (60$)
Not:
Son Gün 15 TEMMUZ
Güncelleme: Mail bildirimlerini açmanız gerekmekteymiş. Master key almak için bir arkadaş 6.gün önce bildirimleri açmış 6 gün sonra oyun bundle almış.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hesap şimdi oluşturdum verirmi bide intel 9 nesil işlemci var etkinliğe katılabiliyormuyum

Hesap actim, ayarlardan bildirimleri gondere bastim, diger arkadasin attigi siteden de girdim i5 6-10 saat falan dedim.Baska yapmam yereken bir sey var mi?
15 temmuza kadar beklecegim sadece demi

Master key nerde yazıyor

Öncelikle selam beyler, Olay şöyle gerçekleşiyor bir mail alıyorsunuz yada almıyorsunuz. (İNTEL MAİLDE BU TOPLULUĞA ÜYE OLANLARA JESTİMİZ ŞEKİLDE BİR MAİL ATMIŞ BENCE HESABI OLANLARA GELMİŞTİR KANAATİNDEYİM)Ben aldım çünkü daha öncesinde intel bedava oyun kodu alacağım ürünler almıştım sizde bu durum varsa hesabınızda var olma ihtimali yüksek ve eğer hesabınız varsa Şu Sitede giriş yapıyorsunuz intel size aşağdaki görseldeki gibi bir reward bundle yolluyor. Bu bundle içinde 2. görseldeki şeçenekler var ayrıca ekstra bonuslar var. yada mail gelmiş olması lazım görsel 4.teki gibi veya giriş yapıp şansınızı deneyin. Umarım bir çok kişi faydalanır. Bir hayır duası yeterlidir.

Not: Sadece 1 oyun seçme hakkınız var en mantıklı seçenekler ASSASİNS CREED MİRAGE (40 $) veya TOTAL WAR HAMMER III (60$)
Not:
Son Gün 15 TEMMUZ
Güncelleme: Mail bildirimlerini açmanız gerekmekteymiş. Master key almak için bir arkadaş 6.gün önce bildirimleri açmış 6 gün sonra oyun bundle almış.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İşlemci satmayınca tabi

Bilgileri olmayan arkadaşlar için yönerge olması açısından birkaç kısa bilgi:
1- Bu oyunları almanız için herhangi bir intel ürününe sahip olmanız gerekmiyor. Sadece intel kampanyalarına ait mail'e abone olmanız yetiyor. Herhangi bir ek ücret ödenmiyor.
2- Genellikle her yıl en az 1 defa böyle kampanyalar abonelik mailine geliyor. Mail içeriğinde Master key bulunuyor. Bazı gaming kampanyalarının master keyleri ise intel işlemci ve ekran kartı satıcıları tarafından temin ediliyor. Yani intel işlemci ya da ekran kartı aldığınızda master key geliyor. Fakat bu newsletter kampanyasında ise hiçbir şekilde intel ürünü kullanmanız şart değil. Eğerki zaten newsletter listesine eklenmiş bir mailiniz varsa çoktan gelmiştir.
3- Newsletter üyesi değilseniz şimdi üye olabilirsiniz fakat newsletter mailini şimdi alacağınızın bir garantisi yoktur. Yeni üyeliklerde mail gelmeyebilir. Bu sebeple master key bana gelmedi isyanı yapmayıp sabırlı olmanızı ve sonraki kampanyaları takip etmenizi öneririm.
4- Her kampanyanın kendi platformunda aktifleştirebiliyorsunuz. Ben mirage oyununu almıştım bu sebeple ubisoft connette aktifleştirdim.
5- Bu kampanyada sadece 1 oyunu seçebiliyorsunuz. Tüm oyunları alabileceğiniz bir kampanya değil.
kampanyalardan ve hediyelerden haberdar olmak için bağlantı:

Valla kaydoldum üstüne diğer siteden kaç saat oyun oynuyorsun gibi sorulara cevap verdim bildirimleride açtım gelirse gelir bakarız artık.

Bende yeni kaydoldum gelirse ne güzel, ilk defa ac serisinden bir oyunum olur. Amd işlemci kullanıp kayıt olmak ayıp oluyor biraz ama napalım beleş mal baldan tatlıdır :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri