Günde 4-5 saat çalış tyt temelin ne durumda bilmiyorum ama fena durumda değilsen ayt başla derim çift dikiş atarsın
2025 yılındayız dershane mı kaldı deneme harici gidilmez ben olsam tyt mat ve ayt çalışırdım tyt fen bir ders seçer başlardım kalanı halledilir önemli olan ayt
temel bilgileri vermeyi unutmuşum sayısalım 11. sınıf notlarımı iyi tuttum tyt mat dışında çok problemim yok gibi gözüküyor.öncelikle ea mısın say mısın bilmiyorum ama tyt mat geo başla bir an önce hem dershane öncesi iyi olur hem tyt temeli baya önemli hoca olarakta mert hoca başlayabilirsin gayet iyi anlatıyo ben 3 gün sonra sınava giricem hani neye dayanarak söylüyorsun diye sorarsan cevap olmus olur geometridede mert hoca yeni kamp oluşturucakmış ona bakabilirsin
hocam zaten düzen otursun diye gidiyorum gibi bir şey yoksa evde de hallediyorum çoğu şeyi.2025 yılındayız dershane mı kaldı deneme harici gidilmez ben olsam tyt mat ve ayt çalışırdım tyt fen bir ders seçer başlardım kalanı halledilir önemli olan ayt
Bu sıcakta dershane sıfır verim olur 11 de çalışmışsın düzeni en rahat oturabilecek kişisin hiç çalışmamış olsan bile dershaneye gerek yok yine düzen oturtursun dershane büyük bir zaman kaybıdırtemel bilgileri vermeyi unutmuşum sayısalım 11. sınıf notlarımı iyi tuttum tyt mat dışında çok problemim yok gibi gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam zaten düzen otursun diye gidiyorum gibi bir şey yoksa evde de hallediyorum çoğu şeyi.
Dershaneye sakın gitme hayatının hatasını yaparsın kardesim asla asla önermem vakit öldürmekten başka bir şey değil fiyatları da çok uçuk zatenTemmuzda dershanem başlıyor ama hem dershaneye gitmeden önce hem de dershaneye giderken yapmak istiyorum daha önceden giren kişiler veya şu an yapanlar biraz yardım edebilirse güzel olur.
Dershane büyük pişmanlıktır. Dershane bıraktığım gibi netlerim yükseldi. Sen şimdi başlasan dershaneye gidince onlar da sıfırdan başlayacak al sana zaman kaybı. Tekrar falan değil bu direk zaman kaybı. Tekrar biyo hariç soru branş denemesi veya bol soru çözerek olur. Yazın kesinlikle geometri bitir . Sadece ona bakmadım en büyük pişmanlığım. Şu anda 95 tyt 60 ayt yapıyorum. Geometri olsa rahat 100 70 yaparım. Feni de özellikle fizik bitir. En geç Ekim ayında tyt mat denemelerine başla o zamana kadar da yaz bitmeden bitir konuları. Şu anda da haftada 2 3 tyt sos denemesi çöz zaman ilerledikçe günde max 1 olacak şekilde arttır aynı şey fen için de demek isterdim ama konuların yarısı bitmediyse başlama. En geç 1. Ara tatilde de ayt mat başla. Ben 12ye geçtiğim yaz trigo 1 bitirmiştim genelde de fullüyom. 11 fen derslerini de Tekrar yap. Fiziğe biraz fazla önem ver yorum gücün yüksek olsun. Kimyada tüm sorular hep aynıdır değişmiyor. Biyo sakın 2. döneme bırakma.Temmuzda dershanem başlıyor ama hem dershaneye gitmeden önce hem de dershaneye giderken yapmak istiyorum daha önceden giren kişiler veya şu an yapanlar biraz yardım edebilirse güzel olur.
Tyt de eksiklerin azsa ağustos sonu bile yeter bir sayısalcı için en önemli şey tyt. Eğer tyt fen mat konuları hakkında yeterli bilgiye sahip değilsen bu direkt ayt yi etkiliyor. O yüzden ilk önce güzel bir temel at özellikle matematikte sonra ayt konularını sindire sindirehalledersin.Ben olsam en geç ekime kadar tyt yi baştan aşağı bitirirdim. Türkçe, matematik, fizik, kimya, biyoloji, tarih, coğrafya, felsefe, din hepsini baştan sona hallederdim. Ayt yi hangi alandan çözeceğin fark etmeksizin geri kalan 8 ay ayt yi 3 kere bitirmek için bile yeter. Günlük çalışmanı da şimdiden 2-3 saatten başlatırsan ilerleyen zamanda kademe kademe artırırsan alışması daha kolay olur.