❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Bakalım adam söylesin. hiç beklemeyin alın şu klavyeyi epomakerin en pahalı klavyelerinden biri bu.

olayı zaten o basım hissi var ama sesi yok bulunmaz nimet bence özellikle aile evinde yaşayanlara , wisteria graywooddan daha tok sese sahip bence beğenirsin
ben de m1deki purple pro biraz daktilo gibi, buradaki wisteria çok ses çıkarır mı ? yoksa filamingo mu alayım ? aslında wisteria bitmiş zaten de bilemedim :D Bir de neden kimse iso-uk tercih etmiyor ? tr klavyelerde z'nin solundaki büyüktür-küçüktür işareti isoda var sadece mesela
Valla monsgeek m1 v5 kullanıyorum merak edip bende aldım ANSI Tactile switch olarak. Beğenirsem monsgeeki satıcam :D
tam olarak aynı şekilde m1 v5 var, nedense bunu daha çok beğenecekmişim gibime geliyor. :D

Flamingo daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10 tane alsa :D

e-posta vergilendirmeyle ilgili yardım isteyen olursa etiketleyebilir dostlar iyi alışverişler

Not: 4px kargodada vergi cikmiyor denendi onaylandı
bana yardımcı olurmusun reis? vergi çıkarmadan nasıl halledebilirim bu işi

ben de m1deki purple pro biraz daktilo gibi, buradaki wisteria çok ses çıkarır mı ? yoksa filamingo mu alayım ? aslında wisteria bitmiş zaten de bilemedim :D Bir de neden kimse iso-uk tercih etmiyor ? tr klavyelerde z'nin solundaki büyüktür-küçüktür işareti isoda var sadece mesela

tam olarak aynı şekilde m1 v5 var, nedense bunu daha çok beğenecekmişim gibime geliyor. :D
Yok daha iyi olmazda fiystı öok ucuz hocam 90 adet switchten biraz pahalı fiyata klavye aldık hemde kaliteli klavye:D

Yok daha iyi olmazda fiystı öok ucuz hocam 90 adet switchten biraz pahalı fiyata klavye aldık hemde kaliteli klavye:D
aynen öyle çok doğru. Ama switchi karar veremedim flamingo mu yoksa seasalt silent mı bilemedim. sessiz switch istiyorum ama seasalt silent ile ilgili bilgi yok pek fazla

aynen öyle çok doğru. Ama switchi karar veremedim flamingo mu yoksa seasalt silent mı bilemedim. sessiz switch istiyorum ama seasalt silent ile ilgili bilgi yok pek fazla
Sea Salt silent aşırı sessiz. Aralarından en tatlısı wisteria bence flamingonun yorumlarında biraz clacky/clicky denmiş.

Beyler ben dün akşam sipariş verdim. Ama hala onaylandı yazıyor milletini ksrgoya verilmiş bile neden acaba benim gibi durumda olan başka birisi varmı?

Sea Salt silent aşırı sessiz. Aralarından en tatlısı wisteria bence flamingonun yorumlarında biraz clacky/clicky denmiş.
iso-uk almak istiyorum iso'da wisteria kalmamış -_- sessiz switch hoşuma gider aslında deneyebilirim. 2 sipariş verebiliyor muyuz ? 2. siparişe switch stabilizer set falan alayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,517
Üyeler
196,983
Son üye
Vergiadam_
Geri