sendegitunutbeni
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 796
Kral üye ol e-posta aticaksin aldıktan sonraüye olmama gerek var mı kral
Kral üye ol e-posta aticaksin aldıktan sonraüye olmama gerek var mı kral
Flamingo daha iyiFlamingo Switch sipariş etmiştim ama Wisteria Switch (Linear) stoğa girmiş değiştireyim mi sizce?
10 tane alsahocam 32 dolarla maaş nasıl gidiyor![]()
peki. sizin konunuzu bekliyorum hocamTavsiye etmem o fiyata ato87 hocam değmez he manyetik sartsa ayrı konu ama trdede ufak daha koyup alabiliyorsun zaten
Peki Aula F75 Graywood Switch gibi mi acaba?Flamingo daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Graywood denedim yani şöyle diyim wistirea daha yakın graywooda ama flamingo para açısından pahalı ve sesinde gene graywood serisine yakınPeki Aula F75 Graywood Switch gibi mi acaba?
Anladım hocam son olarak ISO-UK seçmiştim umarım doğru seçim yapmışımdır.Graywood denedim yani şöyle diyim wistirea daha yakın graywooda ama flamingo para açısından pahalı ve sesinde gene graywood serisine yakın
dear epomaker team. Since the taxes are very high in my country, can you write an invoice of 10-15 dollars for my product. Also, can you send my product with yuanexpress it will too good for me. I would be very happy if you could do what I want.Alıntıyı görüntüle
Aga burayada bişi yazmam gerekir mi?
hocam sea salt sipariş ettim. fps oyunları odaklı ve sessiz olmasını sevdiğim için doğru bir tercih mi ? ve [email protected]'a forumda bir arkadaşın yazdığı hazır metne bilgilerimi ekleyip mail attım. ekstra yapmam gereken bir şey var mı vergilendirmeyi garantiye almak için ?Flamingo daha iyi
10 tane alsa
e-posta vergilendirmeyle ilgili yardım isteyen olursa etiketleyebilir dostlar iyi alışverişler
Not: 4px kargodada vergi cikmiyor denendi onaylandı
OOOOO KAHİN10 tane alsa![]()
OOOOO KAHİN![]()
Başka bir şey yapmana gerek yok yaslan urununu bekle tercihiniz doğru güzelhocam sea salt sipariş ettim. fps oyunları odaklı ve sessiz olmasını sevdiğim için doğru bir tercih mi ? ve [email protected]'a forumda bir arkadaşın yazdığı hazır metne bilgilerimi ekleyip mail attım. ekstra yapmam gereken bir şey var mı vergilendirmeyi garantiye almak için ?
Sıkıntı yok güzel secim hayırlı olsun alan herkeseAnladım hocam son olarak ISO-UK seçmiştim umarım doğru seçim yapmışımdır.