❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Flamingo Switch sipariş etmiştim ama Wisteria Switch (Linear) stoğa girmiş değiştireyim mi sizce?

Flamingo Switch sipariş etmiştim ama Wisteria Switch (Linear) stoğa girmiş değiştireyim mi sizce?
Flamingo daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam 32 dolarla maaş nasıl gidiyor 😂
10 tane alsa :D

e-posta vergilendirmeyle ilgili yardım isteyen olursa etiketleyebilir dostlar iyi alışverişler

Not: 4px kargodada vergi cikmiyor denendi onaylandı

Son düzenleme:
1750175653930.webp

Aga burayada bişi yazmam gerekir mi? @sendegitunutbeni

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Aga burayada bişi yazmam gerekir mi?
dear epomaker team. Since the taxes are very high in my country, can you write an invoice of 10-15 dollars for my product. Also, can you send my product with yuanexpress it will too good for me. I would be very happy if you could do what I want.
Boyleb isey yazabilirsin yada siparis verip Destek mailinide yazabolrisin 15 dolar olarak yaziyoalr siparisi vergi ciksa bile max 700 odersin

Flamingo daha iyi

10 tane alsa :D

e-posta vergilendirmeyle ilgili yardım isteyen olursa etiketleyebilir dostlar iyi alışverişler

Not: 4px kargodada vergi cikmiyor denendi onaylandı
hocam sea salt sipariş ettim. fps oyunları odaklı ve sessiz olmasını sevdiğim için doğru bir tercih mi ? ve [email protected]'a forumda bir arkadaşın yazdığı hazır metne bilgilerimi ekleyip mail attım. ekstra yapmam gereken bir şey var mı vergilendirmeyi garantiye almak için ?

:D

hocam sea salt sipariş ettim. fps oyunları odaklı ve sessiz olmasını sevdiğim için doğru bir tercih mi ? ve [email protected]'a forumda bir arkadaşın yazdığı hazır metne bilgilerimi ekleyip mail attım. ekstra yapmam gereken bir şey var mı vergilendirmeyi garantiye almak için ?
Başka bir şey yapmana gerek yok yaslan urununu bekle tercihiniz doğru güzel

Anladım hocam son olarak ISO-UK seçmiştim umarım doğru seçim yapmışımdır.
Sıkıntı yok güzel secim hayırlı olsun alan herkese

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,515
Üyeler
196,983
Son üye
Vergiadam_
Geri