❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Şuan elimde 3 tane klavye var en az 15-20 klavye değişmişimdir en kalitesiz hissiyat veren klavyelerden biri cido olacaktır benim için
Aynıyız hocam valla 8 10 klavye var elimde çok daha kötüsünü gördüm yalan söylemeyim he ben zaten 33 doalra aldım direk klavyeyi ondan çokta takmamis olabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Brick 87 stokları bitmeseydi bu indirimlerde yaklaşık 25-30 dolar arası bir fiyata gelecekti. Ama 2.el vb. Almayı düşünenler için öneririm.
Gerek yok gibi 2k ya satiyolar genelde gidip dynatab75x almak daha iyi

Aynıyız hocam valla 8 10 klavye var elimde çok daha kötüsünü gördüm yalan söylemeyim he ben zaten 33 doalra aldım direk klavyeyi ondan çokta takmamis olabilirim

Olabilir ama şöyle bir şey var 1300-1500 arasına gelmiş oldu cido o fiyata yine kat kat iyi o konuda bir şey diyemem ama çok büyük bi hevesle bekledim hüsran oldu umarım bu klavye de öyle bir hissiyat vermez bana

Olabilir ama şöyle bir şey var 1300-1500 arasına gelmiş oldu cido o fiyata yine kat kat iyi o konuda bir şey diyemem ama çok büyük bi hevesle bekledim hüsran oldu umarım bu klavye de öyle bir hissiyat vermez bana
Hocam valla dürüst oliyim dynatab75x yani düşündüğümden kotu çıktı şahsen o fiyat etmez normal fiyatını etmez ben 54 dolara almıştım 54 e bile etmez switch kalitesi filan ayrida malzeme olarak kotu gerçekten beklentiyi yüksek tutma

silikon bilek destegi var ya o sadece barebonelerde cikiyor completede yok
sürpriz oldu o silikon hiç beklemiyordum kutu içeriğinde de yoktu görünce şaşırdım :D

Hocam valla dürüst oliyim dynatab75x yani düşündüğümden kotu çıktı şahsen o fiyat etmez normal fiyatını etmez ben 54 dolara almıştım 54 e bile etmez switch kalitesi filan ayrida malzeme olarak kotu gerçekten beklentiyi yüksek tutma
Ben meraktan aldım beğenmezsem ya rafa koyarım yada satarım diye düşünüyorum ölüsü 2.5 eder

sürpriz oldu o silikon hiç beklemiyordum kutu içeriğinde de yoktu görünce şaşırdım :D

Ben meraktan aldım beğenmezsem ya rafa koyarım yada satarım diye düşünüyorum ölüsü 2.5 eder
Ya hocam şöyle bak koleksiyonluk için bile alınır böyle klavye gelmez trye kolay kolay

1750318442401.webp

malzeme kalitesinin rampage kasası olduğu belli oluyor fotoğraflardan zaten. Sen 54 dolara almışsın o bu klavye için pahalı ben söylim :D max 1500 ederdi onuda aldık.

Alıntıyı görüntüle
malzeme kalitesinin rampage kasası olduğu belli oluyor fotoğraflardan zaten. Sen 54 dolara almışsın o bu klavye için pahalı ben söylim :D max 1500 ederdi onuda aldık.
Rampage kasası değil hocam .d o kadar değilde yani ajazz dan kaliteli ak820 prodan iyi kasa kalitesi öyle bakın ama o normal fiyatına göre kotu olarak kast ettim + bana gizemli kutudan çıktı orasida ayrı .d

1750318561265.webp

Şu klavye kalitesinde bir şey bulunması zor gaminggen ve mchosenin tr temsilcisine 50 kere danıştım getirmediler böyle inat olamaz

Rampage kasası değil hocam .d o kadar değilde yani ajazz dan kaliteli ak820 prodan iyi kasa kalitesi öyle bakın ama o normal fiyatına göre kotu olarak kast ettim + bana gizemli kutudan çıktı orasida ayrı .d
Hocam rampageyi de ezdirmem 150tlye aldığım klavyeyi 7 yıldır kullanıyorum. Membran fakat sesi tactile switche benziyor.

Mantıklı mantıksız hakkında konuşmadım kalite açısından yorumlayayım dedim herkes bir şey diyor. 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,881
Üyeler
188,006
Son üye
brkbeko
Geri