🔥İndirim Fifine A6NEO 2000Tl 🔥🔥

UnderGoin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,035

tr de pembesini 2300 e bulabiliyorsunuz ama diğer renklerini tercih edecekler için iyi indirim var satıcı güvenilir zamanında forumdan 700 tl çok kişi aldı a6v ile arasındaki tek fark satandı jeton kasıp fiyatını daha da düşer fiyatıda dolar yapıp alında 100 tl de oyle fark eder

Valla bedava, ben ocakta 2850 ye almisim

tr de pembesini 2300 e bulabiliyorsunuz ama diğer renklerini tercih edecekler için iyi indirim var satıcı güvenilir zamanında forumdan 700 tl çok kişi aldı a6v ile arasındaki tek fark satandı jeton kasıp fiyatını daha da düşer fiyatıda dolar yapıp alında 100 tl de oyle fark eder
mikrofon kısmına bant çekip plastikleri spreyle siyah mı yapsak .d

temuda askı koluyla 2k ya geliyo win credit alırsan 1k

alınmaz hocam ıgrenc
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link atar mısın hocam
alma sakın hocam

Neye göre iğrenç aldım kullanıyorum bebek gibi
arkadasımda var deneyımledım cope atıcak oyle süs dıye masada duruyo dandık bır kulaklıgın mıkrofonu cok daha ıyı

arkadasımda var deneyımledım cope atıcak oyle süs dıye masada duruyo dandık bır kulaklıgın mıkrofonu cok daha ıyı
Akşam geçeyim ses atayım sizinki bozuktur quadcast kingston üretimi kullandım ses kaliteleri neredeyse yakın

Geçen yıl bu zamanlarda 600-750 tl ye aldı forumdakiler çok güzel mikrofon ama bu fiyat etmeyebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,900
Üyeler
183,356
Son üye
Ahmetysnt
Geri