Öneri 27 inç Ofis için Monitor tavsiyesine ihtiyacım var

Reaksiyon skoru
68
Bütçe
6000
Herkese iyi günler. Ryzen 5 5600 / nvidia rtx 4060 lı sisteme 27 inç monitor ihtiyacımız var. Bütçemiz 5 - 6 bin tl .
Suana kadar 4 adet model buldum. Oyun oynanmayacak sadece ofis için sizce makul mu abartı mı daha mantıklı onerilere de açığım.

Son düzenleme:
Herkese iyi günler. Ryzen 5 5600 / nvidia rtx 4060 lı sisteme 27 inç monitor ihtiyacımız var. Bütçemiz 5 - 6 bin tl .
Suana kadar 3 adet model buldum. Oyun oynanmayacak sadece ofis için sizce makul mu abartı mı daha mantıklı onerilere de açığım.

Yani oyun oynanmayacaksa 100hz lik bir monitörde bakılabilir hocam. Gereksiz olur yani.

Suana kadar 3 adet model buldum. Oyun oynanmayacak sadece ofis için sizce makul mu abartı mı daha mantıklı onerilere de açığım.

Ofis içinse oyun monitörüne gerek yok , ucuz modeller de işinizi çözer. Veya MSİ ın Pro serisi monitörleri var ofis kullanımı için onlara bakabilirsiniz.

forumda bu aralar en çok önerilen monitör bakabilirsiniz

verdiginiz linkleri inceledim benim ekledigim 180 hz viewsonicle aynı fiyatta 4700 bandında. 4700 e 180 hz viewsonic daha mantıklı gibi geldi siz ne dersiniz
Olabilir tabi işinizi rahat görür. Ben ofis monitörlerinin panel kalitesini daha çok beğeniyorum, oyun monitörleri hız paneli oluyor. Arkadaş ktc önerince şöyle bir model de gördüm , 2k 100 hz bir monitör, fiyatı da baya uygun geldi. Çözünürlüğü güzel olduğu için buda değerlendirilebilir bence.

27 olması lazım

amaç hiç oyun değil ise
arada aman aman farklar olmasa da seçtiğiniz 180 hz monitöre göre daha canlı renkler
biraz daha parlak yapıya sahip panele sahip
dahili hoparlörü var

ödemenizi ne şekilde yapacaksınız bilmiyorum lakin
eğer daha önce parolapara sistemini kullanmadıysanız ve bu alışverişte kullanırsanız
(yasal bir ödeme sistemidir araştırabilirsiniz 2 dk da indirip hemen aktif edebiliyorsunuz)
ilk alışveriş için 400 tl hepsiburaadadan yapılacak ilk alışveriş için 100 tl
iki kampanya birleştirerek toplamda 500 tl de anında para iadesi alarak daha ucuza getirebilirsiniz ürünleri

kampanyadan bir kere yararlanılabildiği için kartları farklı kişiler üzerinden açarak almanız gerekir

dediğim gibi
sizin seçtiğiniz ürünün hz değeri yüksek
oyunlarda bir artıdır
benim attığım 100 değil 120 sizinkine göre elbetteki düşük
fps oyunları için 180 e göre yetersiz olacaktır ama hikayelilerde yine sorun yaşatacağını düşünmüyorum o kartla
ama renk canlılık parlaklık olarak bir tık daha iyi dahili hoparlörlü

hoperlörü olması hos bir ozellik nit ve kontrast değeri de güzelmiş bunu da değerlendirme listesine ekliyorum diğer arkadasların da yorumlaması için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,228
Üyeler
183,248
Son üye
selim141
Geri