❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Mor beyaz olanı sipariş verip mailde siyahı istiyorum diye belirtsem acaba yollarlar mı biraz şark kurnazlığı gibi oluyor ama bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tekrar tekrar soruyorum ama kullanan varsa diye fikrini almak istiyorum. Linear almak istiyorum ama siyahta linear stoğu yok morda var sadece. Mor da masama pek uygun değil. Çok fazla sesli olmasın istiyorum , hissiyat olarak aşırı bir beklentim yok sadece kullanırken rahat olsun ve tatmin etsin önemli değil buna göre sizce siyah olanın sea salt switchini mi almalıyım yoksa mor olanın linear switch olanını mı tercih etmeliyim ne düşünüyorsunuz ?
Hocam bu videodaki tuşların tok sesi hoşuma gittiği için ben sea salt silent aldım senin de hoşuna gidiyorsa alabilirsin üzerine çok düşünme al geç gitsin sea salt silent da out of stock olacak yoksa

Hocam bu videodaki tuşların tok sesi hoşuma gittiği için ben sea salt silent aldım senin de hoşuna gidiyorsa alabilirsin üzerine çok düşünme al geç gitsin sea salt silent da out of stock olacak yoksa

Mor-beyaz olanın linearını sipariş ettim mailde de eğer ellerinde mevcutsa siyah-gri olan modeli göndermelerini istedim. Göndermezlerse de siyah-gri modelin sea salt ile değiştirmelerini isteyeceğim.

Ben dün sipariş vermiştim mail ile YunExpressle gönderir misiniz dedim hemen döndüler olabiliyorsa yapacağız dediler az önce kargo bildirimi geldi YunExpress olarak görünüyor.

Mor-beyaz olanın linearını sipariş ettim mailde de eğer ellerinde mevcutsa siyah-gri olan modeli göndermelerini istedim. Göndermezlerse de siyah-gri modelin sea salt ile değiştirmelerini isteyeceğim.
Aynenn öyle. inşallah verirler. bu arada modeli isterken istek mesajını bitirdikten sonra. bi isteğim daha var yunexpress ve 15 dolar cartcurt artık devamını getirirsin reis

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
beylee biraz konu dışı olacak ama iyzico kampanya yaptığı dönemde cashbacklari harcamak için hesaba girdigimde hesap kısıtlandığı için giriş yapamadım uyarısı aldım benzer durumu yaşayan varmı

Ben dün sipariş vermiştim mail ile YunExpressle gönderir misiniz dedim hemen döndüler olabiliyorsa yapacağız dediler az önce kargo bildirimi geldi YunExpress olarak görünüyor.
benimde dün verdiğim sipariş yun exprees kargoya verilmiş. sizin kargo kodu kaçla başlıyor benimki YT25 diye başlıyor

ona nerden bakıyoruz kral.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bu siteden ilk defa sipariş veriyorumda pek bilmiyorum nelere dikkat etmek gerektiğini. ondan sordum
Verdikleri takip numarasını bu siteden kontrol et hocam last mile tracking numarası orada yazıyor şuan bende o kısım boş kargo henüz toplanmadı sanırım sadece kargo etiketini oluşturdu firma https://www.yuntrack.com

"Your card was declined. Try again or use a different payment method."
Benden başka bu hatayı alan var mı? Kredi kartı yurt dışına açık, hem banka uygulamasından hem de telefondan arayarak doğrulattım.

Geri