sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 579
elimde var zayif degil istersen 11 gibi fotograf birakirimışıkları zayıf diyen olmuş o konuda ne diyorsunuz hocam tuş ışıkları
elimde var zayif degil istersen 11 gibi fotograf birakirimışıkları zayıf diyen olmuş o konuda ne diyorsunuz hocam tuş ışıkları
4 tane var hapsinde 14:50 de gireceği gözüküyorhangi kargo takip sitesi
reis fotografları salabilirmisinelimde var zayif degil istersen 11 gibi fotograf birakirim
valla suan bi dersim var 10.30 gibi bitiyor 11 gibi atarim ancareis fotografları salabilirmisin
tamamdır nezaman atarsanız olur teşekkürler şimdidenvalla suan bi dersim var 10.30 gibi bitiyor 11 gibi atarim anca
ne demek hocamtamamdır nezaman atarsanız olur teşekkürler şimdiden
ne demek hocam
hocam benim siparis sikintiliydi 36 gunde geldide normal sartta siparis verirsen kargoya verildikten sonra 9 gunde gelirOrtalama kaç güne kargoya veriyorlar kaç gün sürüyor gelmesi
Hocam sipariş kodunuz kaç haneli? Ve sadece sayı mı?4 gün önce aldıysan çoktan kargoya verilmiştir siteden kontrol et.
Sipariş koduyla ne alakası var hocam. EPOMAKER-2025 ile başlıyor kargo takip numarası YT2516 ile başlıyor normal yunexpress.Hocam sipariş kodunuz kaç haneli? Ve sadece sayı mı?
bu mailin aynısını yazdım durum nedir nezaman dönüş yaptılar hocamdoğru yazdım herhalde. İnşallah vergi çıkmaz ag
Alıntıyı görüntüle