❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Ekranı öyle komple beyaz yapamaz pixel ekran bu sandığın gibi bembeyaz olmayacaktır.

Epomaker in email ine vergi ve kargo için mail attım ama 4 gündür hala dönüş yapmadılar ne yapmam lazim

Dünden beri wisteria linear switchin stoğa gelmesini bekliyorum ama geleceği yok gibi duruyor. Odam salona yakın olduğu için klavyenin çok ses yapmasını istemediğimden dolayı tactile switch almak istemiyorum. Sizce linear switchin stoğa gelmesini beklemeli miyim yoksa sea salt silent switch de linear switch kadar ses ve hissiyat olarak tatmin eder mi ne düşünüyorsunuz ?
Linear switchte stok yok ama aslında kendi mağazalarında mevcut. bende stok yokken değişim yapıp linear gönderdiler.

Linear switchte stok yok ama aslında kendi mağazalarında mevcut. bende stok yokken değişim yapıp linear gönderdiler.
Mor beyaz olanı sipariş verip mailde siyahı istiyorum diye belirtsem acaba yollarlar mı biraz şark kurnazlığı gibi oluyor ama bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tekrar tekrar soruyorum ama kullanan varsa diye fikrini almak istiyorum. Linear almak istiyorum ama siyahta linear stoğu yok morda var sadece. Mor da masama pek uygun değil. Çok fazla sesli olmasın istiyorum , hissiyat olarak aşırı bir beklentim yok sadece kullanırken rahat olsun ve tatmin etsin önemli değil buna göre sizce siyah olanın sea salt switchini mi almalıyım yoksa mor olanın linear switch olanını mı tercih etmeliyim ne düşünüyorsunuz ?

Mor beyaz olanı sipariş verip mailde siyahı istiyorum diye belirtsem acaba yollarlar mı biraz şark kurnazlığı gibi oluyor ama bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tekrar tekrar soruyorum ama kullanan varsa diye fikrini almak istiyorum. Linear almak istiyorum ama siyahta linear stoğu yok morda var sadece. Mor da masama pek uygun değil. Çok fazla sesli olmasın istiyorum , hissiyat olarak aşırı bir beklentim yok sadece kullanırken rahat olsun ve tatmin etsin önemli değil buna göre sizce siyah olanın sea salt switchini mi almalıyım yoksa mor olanın linear switch olanını mı tercih etmeliyim ne düşünüyorsunuz ?
Valla yapılabilir. Mor rengi almışım siparişimin siyah linear ile değiştirilmesini istiyorum. Nolur çok istiyordum gibi yalvar. Eğer uygun değil derlerse iptal ettirt.

Geri