Bios Güncelemesi nasıl yapılır ?

Reaksiyon skoru
73
Monitöre görüntü gelmeme sorunu yaşıyorum bios güncelemesi yaparsam geçermi bilmiyorum en azından deniyim
yardımcı olurmusunuz bazen geliyor ekran bazen gelmiyor keyfi herhalde anlamadım gitti şuan açıldı ne olduysa
ama hafif karanlık ve selektör atıomus gıbı yanıp sonuyo ekran kapat ac yapmıo ama tıtrıo dıyeyım

Hocam garantisi varsa garantiye yolla bana sistemsel değilde donanımsal bir sorun gibi geldi marka model yazarsan arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar

Elinizde başka bir monitör var mı? Kablo ve ekran kartı girişini o yönden test edebilirsiniz.

Monitör garantiye gönder monitör yazılımlarını sen atamazsin öyle bir alet edavatin yok fiziksel işlem yapiyorlar

Elinizde başka bir monitör var mı? Kablo ve ekran kartı girişini o yönden test edebilirsiniz.
yok malesef kablo değişimini bile denedim ram sök tak yaptım ne bileyim girişlerde toz vardır belki diyip temizledim yaptım hiç değişiklik olmadı

anlamadıgım konu ıse yarım saat once yenıden başlatıyım yıne dedım bi baktım acıldı ekran ama dediğim sorun halen var yani normalde ekranda acılmıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör garantiye gönder monitör yazılımlarını sen atamazsin öyle bir alet edavatin yok fiziksel işlem yapiyorlar
Nereye göndericeğimi bilmiyorum hayatımda hiç monitör tamir etme ihtiyacı duymamıştım ondan bilemiyorum

Hocam garantisi varsa garantiye yolla bana sistemsel değilde donanımsal bir sorun gibi geldi marka model yazarsan arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar
Garantisi 2 ay oldu biteli başkan bozulmak için garantiyi bekliyormus herhalde anlamadım gitti 😅😅

Hocam şansın mı kötü diyim planlı eskitmenin kurbanı olmuşsun mu diyim bilemedim😂

Hocam şansın mı kötü diyim planlı eskitmenin kurbanı olmuşsun mu diyim bilemedim😂
Harbiden öyle oldu monitörlerinde fiyatları artmıştır şimdi yanlış anlamayın servise yollasam kesin bi benim cüzdana ellerler ama sadece cüzdana değil öyle fiyat çeker kesin adam

Monitörün arkasından düğmeye bastım açılırken böyle oldu ne alakaysa

Böyle çizgi oldu bi ara sonra gitti

Ekler

• IMG20250618012513.webp
    IMG20250618012513.webp
    62.6 KB · Hit: 15
Geri