Yardım RTX 5060 TI vs RTX 5070

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,768
27k ya inno 5070 12gb mı almak mantıklı yoksa 23k ya palit 5060 ti 16gb almakmı mantıklı? aradaki fiyat farkını hakedermi 5070? şuan 1080p monitörüm var ama uzun süre sonra belki 2k yaparım
şuan için aciliyeti var çünkü kendi ekran kartımı sattım

5070 12gb diye aldanma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değer mi evet fiyat farkinada değer
yani? hangisi mantıklı olur 4k fark değermi

5070 12gb diye aldanma

Değer mi evet fiyat farkinada değer
13400f ne kadar darboğaz yapar peki çok sıkıntıya sokarmı

saf güçte 5070 tatmin edici fpsler verir.Ama her oynadığım oyun mfg destekler dersen mfg ile yüksek fpsler yakalayıp iki kart arasındaki farkı aşırı hissetmezsiniz.Ben olsam 5070'i tercih ederdim.

yani? hangisi mantıklı olur 4k fark değermi

13400f ne kadar darboğaz yapar peki çok sıkıntıya sokarmı
Evet işte 12 gb bu diğeri 16 ya diye aldaniyorlar aldanma 12gb çok yeterli ve güzel kart 5070

saf güçte 5070 tatmin edici fpsler verir.Ama her oynadığım oyun mfg destekler dersen mfg ile yüksek fpsler yakalayıp iki kart arasındaki farkı aşırı hissetmezsiniz.Ben olsam 5070'i tercih ederdim.
valoda pubgde falan dlss bile yok mesela saf güçte lazım ama benim derdim 4k fiyat farkına sonuna kadar değermi 5070 alıp

valoda pubgde falan dlss bile yok mesela saf güçte lazım ama benim derdim 4k fiyat farkına sonuna kadar değermi 5070 alıp
Sadece fps oynarım dersen 1080p de kalcaksan 15k lık kart da fazlasıyla tatmin eder sizi hocam.2k ya geçer hikayeli oynarım derseniz 5070 uzun vadeli daha mantıklı 4k ya değer.

Evet işte 12 gb bu diğeri 16 ya diye aldaniyorlar aldanma 12gb çok yeterli ve güzel kart 5070
vraminde değilim ya zaten 4k açmadığın sürece 5060 ti ramin hepsini kullanamıyor bile 12 13gb değerlerine anca geliyor

Sadece fps oynarım dersen 1080p de kalcaksan 15k lık kart da fazlasıyla tatmin eder sizi hocam.
her türlü oyun oynuyorum uzun süre sonrada güzel 2k monitör denk gelirse 2k ya geçerim

2k da da üzmez o yüzden mantıklı seçim olur

5060ti 2 k da ıkınıyor biraz
4k farkı sonuna kadar hakeder diyorsunuz yani? peki bu 2 fanlı inno 5070 i güzel soğutabilirmi

Sadece fps oynarım dersen 1080p de kalcaksan 15k lık kart da fazlasıyla tatmin eder sizi hocam.2k ya geçer hikayeli oynarım derseniz 5070 uzun vadeli daha mantıklı 4k ya değer.
aa hocam sizde inno 5070 varmış siz kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırmısınız işlemcilerde yakın sayılır

her türlü oyun oynuyorum uzun süre sonrada güzel 2k monitör denk gelirse 2k ya geçerim

4k farkı sonuna kadar hakeder diyorsunuz yani? peki bu 2 fanlı inno 5070 i güzel soğutabilirmi
Ben kullanıyorum stres testinde max 75 gördü ne çok iyi ne çok kötü.Kasa havalandırmasına ve bulunduğun yere göre 80 e bile üzücü bir değer değil.Ama o kadar göreceğini sanmıyorum.

hocam hep 4k fiyat farkına değer mi demişsiniz de
diyelim ki değmez
hadi diyelim ki bu kartın arasında etmesi gereken fiyat farkı 3k idi
yesen yesen 1k kazık yiyeceksin
evet 1k küçük bir fark değil yeri geldiğinde 100 tl bile önemli de

fahiş bir fiyat farkı yok aradaki fiyat farkına değmez diyeceğimiz
onun için 5070 alınabilir

lakin amacınız sadece saf kas gücü ise
işte orda 5060 ti dan daha güçlü
ama 5060 ti fiyatına satılan 7800xt fiyat performans seçimi olabilir

hocam hep 4k fiyat farkına değer mi demişsiniz de
diyelim ki değmez
hadi diyelim ki bu kartın arasında etmesi gereken fiyat farkı 3k idi
yesen yesen 1k kazık yiyeceksin
evet 1k küçük bir fark değil yeri geldiğinde 100 tl bile önemli de

fahiş bir fiyat farkı yok aradaki fiyat farkına değmez diyeceğimiz
onun için 5070 alınabilir

lakin amacınız sadece saf kas gücü ise
işte orda 5060 ti dan daha güçlü
ama 5060 ti fiyatına satılan 7800xt fiyat performans seçimi olabilir
1k kazık yememden değil hocam sormamın sebebi. sırf 5070 alabilmek için cebimden 4k daha çıkacak o yüzden. sınırın sınırı yani 27k benim bütçe için

Ben kullanıyorum stres testinde max 75 gördü ne çok iyi ne çok kötü.Kasa havalandırmasına ve bulunduğun yere göre 80 e bile üzücü bir değer değil.Ama o kadar göreceğini sanmıyorum.
kaç dakikada 75 derece gördü? oyunlarda durum nasıl peki ve kaç aydır kullanıyorsunuz performans tarafı nasıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,305
Üyeler
183,090
Son üye
Three Dolar
Geri