Böyle bir sistem toplattım iş görürmü? (Ekran kartına 16gb versiyonu gelicek)

Menace

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
1750666744945.webp

Merhabalar bir tanıdığımıza böyle bir sistem toplattım sistemdeki parçalar nasıl, herhangi bir sıkıntıları varmı? (ekran kartı 5060 16 gb olucak yanlışlıkla 8gb eklenmiş) rdr2 tarzı yüksek bütçeli oyunlar oynayacağım bu sistemin yanına yakışır 1080p güzel bir tazeleme oranı olan fp bir monitör önerisi olursa çok iyi olur

Alıntıyı görüntüle
Merhabalar bir tanıdığımıza böyle bir sistem toplattım sistemdeki parçalar nasıl, herhangi bir sıkıntıları varmı? (ekran kartı 5060 16 gb olucak yanlışlıkla 8gb eklenmiş) rdr2 tarzı yüksek bütçeli oyunlar oynayacağım bu sistemin yanına yakışır 1080p güzel bir tazeleme oranı olan fp bir monitör önerisi olursa çok iyi olur
Ram 1 tane mi?

Alıntıyı görüntüle
50k ya çöp 45 e 5070 li sistem var

2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem kazık
neden

teşekkürler önerin için

12gb ekran kartı yeter değilmi?

Son düzenleme:
2

neden

teşekkürler önerin için

12gb ekran kartı yeter değilmi?
yeter

işlemci kısmını beğenmedim.kazık urun. 4800 e 5700x var 8 çekirdek 16 izlek

''Bu sistemin yanına yakışır 1080p'' ?

Hocam sizin tanıdık kazıklama işinde iyi galiba

Hocam sizin tanıdık kazıklama işinde iyi galiba
ben şahsen tanımıyorum aile bireylerimin çalıştığı şirketin bilgisayarcısı ek olarak onada danışmak istedik

ben şahsen tanımıyorum aile bireylerimin çalıştığı şirketin bilgisayarcısı ek olarak onada danışmak istedik
Adam sadece bu kasadan bi 5k kâr koyar cebine öyle diyim.ekran kartı 5060ti 16gb fiyatı nerdeyse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,124
Üyeler
183,222
Son üye
Kemxl
Geri