Yardım 512mb ekran kartı valorant oynatabilirmi?

Mete_631

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
8
Beyler tarihi eser ddr2 kasamda gigabyte 512mb ekran kartı var bu cihaz valo oynatabilirmi 720 p de
modelini tam bilmiyorum

modeli nedir ram ne işlemci ne
core 2 duo ram 2gb ddr2 800mhz
psu um bozuk pc açıp modele bakmıyorum kartın dışındada hiç bir şey yazmıyor tek fanın üstünde gigabyte yazıyor o kadar amcam bana bu kasayı verdiğin ekran kartı 512mb dedi bilgim bu kadar

core 2 duo ram 2gb ddr2 800mhz
psu um bozuk pc açıp modele bakmıyorum kartın dışındada hiç bir şey yazmıyor tek fanın üstünde gigabyte yazıyor o kadar amcam bana bu kasayı verdiğin ekran kartı 512mb dedi bilgim bu kadar
o işlemci ve ram ile imkansız işlemciyi q9550 falan yapıp rami de 8 yaparsan belki oynarsın very low da

İmkansız. 512mb ve dx11 desteği olduğu senaryoda bile o işlemci ve ram ile değil valorant, win10 bile çalıştırsanız şükretmeniz gerek maalesef.

Hiçbir 512mb ekran kartında dx11 bulunmaz msconfig'den bakarsan dx11 olarak görürsün gpu-z'den bakacaksın özelliklerine

Beyler tarihi eser ddr2 kasamda gigabyte 512mb ekran kartı var bu cihaz valo oynatabilirmi 720 p de
modelini tam bilmiyorum
benim imzadaki sistem ile 2 3 gb vram kullanıyor oyun açabileceğini sanmam açarsa da 20 30 fps açar herhalde kasa kasa

Geri