İkinci el hangi sistem daha iyi paralarını hakediyorlar mı sizce

çöp 45 bine hazır sıfır 5070 li sistem var 64 bine özelleştirerek 5070ti filan koyuyorsun rahatça alınmaz

çöp 45 bine hazır sıfır 5070 li sistem var 64 bine özelleştirerek 5070ti filan koyuyorsun rahatça alınmaz

Hocam benim için işlemci önemli biraz daha fps oynayacağım için ondan 7800x3d olması bi alınır mı dedirtmişti

Hocam benim için işlemci önemli biraz daha fps oynayacağım için ondan 7800x3d olması bi alınır mı dedirtmişti
hocam işlemci özelleştirebiliyorsunuz zaten 7800x3d koyarsınız 64k ya rahatça 5070ti olmaz 5070 olur sıfır olur

1750669960360.webp

7800xt alınmaz ölü kart üstüne bu hazır sistemde çok f/p piyasanın en ucuz en iyi hazır sistemi almayan bin pişman öyle diyim siz anlayın
Anladım hoca o zaman ben biraz daha bi kendim düşünüp alayım

Anladım hoca o zaman ben biraz daha bi kendim düşünüp alayım
önerdigim hazır sistemdeki parçaları tek tek akakçeden toplayın ve sistemin fiyat avantajını hesaplayın sonra kendiniz kafanıza göre toplayın ondaki fiyat ile bunu kıyaslayın parçalara göre kararınızı verin

önerdigim hazır sistemdeki parçaları tek tek akakçeden toplayın ve sistemin fiyat avantajını hesaplayın sonra kendiniz kafanıza göre toplayın ondaki fiyat ile bunu kıyaslayın parçalara göre kararınızı verin
Tamamdır hocam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,477
Üyeler
184,633
Son üye
Zgoen32
Geri