Boşta GPU %100 Kullanma Sorunu

Reaksiyon skoru
58
Ekran kartım (RX 570) normalde boşta %100 kullanılıyordu radeon graphics sürümü eski olduğu için olduğunu düşündüm ancak şu anda en güncel sürümü kullanmama rağmen hala driverdan baktığımda saniye başı %100 görüyor görev yöneticisinde ise video encode stabil %75 boşta olmasına rağmen . Virüs varsa bile görev yöneticisinden gözükmüyor . Malwarebytes yükleyip tarama yapacaktım ancak Malwarebytes da yüklenmiyor error veriyor sitede 🙃 Sizce kartın sorunu nedir ve nasıl çözebilirim

Ekler

• GPU SORUN .webp
    GPU SORUN .webp
    84.6 KB · Hit: 23
Görev yönetisici işlemler kısmının fotosunu atarmısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartının neyin bukadar zorladıgını görürüz

Hocam bir format attın virüs girmiş olabilir ya karta bir arıza ya da bilgisayar gpu kullanımı yanlış gösteriyor siz en iyi temiz format attın düzelmesse arıza veya bilgisayarda problem vardır

Ekran kartım (RX 570) normalde boşta %100 kullanılıyordu radeon graphics sürümü eski olduğu için olduğunu düşündüm ancak şu anda en güncel sürümü kullanmama rağmen hala driverdan baktığımda saniye başı %100 görüyor görev yöneticisinde ise video encode stabil %75 boşta olmasına rağmen . Virüs varsa bile görev yöneticisinden gözükmüyor . Malwarebytes yükleyip tarama yapacaktım ancak Malwarebytes da yüklenmiyor error veriyor sitede 🙃 Sizce kartın sorunu nedir ve nasıl çözebilirim
kaspersky indir tara

Hocam bir format attın virüs girmiş olabilir ya karta bir arıza ya da bilgisayar gpu kullanımı yanlış gösteriyor siz en iyi temiz format attın düzelmesse arıza veya bilgisayarda problem vardır
Eğer format attıktan sonra hala yüzde yüz diyorsa imkanınız varsa kartı ayrı bir kasaya takın öyle bakın düzelmişse pc nizde problem var demektir ama hala yüzde yüz diyorsa karta problem olabilir.

yanlış gösteriyor olabilir mi? oyunlarda sıkıntı var mı
Bilmiyorum hocam 2 kere tarattım ikisinde de tehdit algılamadı , oyunlar için birazdan test edeceğim uzun bir zaman sonra ilk defa başındayım çünkü bilgisayarın .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,124
Üyeler
183,222
Son üye
Kemxl
Geri