Hiç kız arkadaşım olmuyor?

boş ver, benim de olmuyor, kendimden örnek verirsem belki kendi açından daha iyi anlarsın. şu ana kadar sevgilim/kız arkadaşım olmuyor diye bir şey kaybetmedim, kazanmadım da. ha ama illa kız arkadaşım olsun istiyorsan, en iyi tercih erkek arkadaşlarından biraz destek istemek. onlar seni yakın kız arkadaşlarıyla tanıştıracak. belki samimileşiceksiniz o da seni arkadaşlarıyla tanıştırıcak vs... domino taşı etkisi gibi düşün. tabi kendi yaş grubum için örnek verdim bunu belki benden daya büyük bir abisindir de işine yaramaz ama bilgi bilgidir işte

(hiç biri teyitli bir bilgi değil, sadece şu 2dk içinde kurguladığım bir senaryo. denersen umarım işe yarar.) =)

Hata yaptığın içindir önce kendini tarif et biraz

İlk önce ATATÜRKÜ seviyor musun diye sor
Evet derse sonraki adım (sevmiyorsa canlı bomba)

2. Adım kız mısın diye sor
Evet se sonraki adım

3.adımda sevgilin var mı diye sor

Evetse geçmiş olsun hayırsa devam

4. Adım nelerden hoşlanırsın gibi kişisel konu kafa dengi ise sohbeti sürdür

5. Adım onun zevkine göre giyin ve sevdiği parfümlerden kullan

6. Adım samimiyet ileride iken ( bu süreçte sürekli iltifat et) kişiliğini daha yakından öğren eğer uymazsa ilk önce sert sonra yavaşça mesafe oluştur .

7. Adım eğer tüm adımları geçtiysen çıkma teklifi et kabul ederse Diğer adım etmezse üzülme daha niceleri var

8. Adım kafe ve sinemaya gitmeye çalış sürekli zaman geçir

9. Adım artık gerisi sana kalmış

veya dünya nın en basit çözümü: insta dan istek at konuşmaya başla =)

İlk önce ATATÜRKÜ seviyor musun diye sor
Evet derse sonraki adım (sevmiyorsa canlı bomba)

2. Adım kız mısın diye sor
Evet se sonraki adım

3.adımda sevgilin var mı diye sor

Evetse geçmiş olsun hayırsa devam

4. Adım nelerden hoşlanırsın gibi kişisel konu kafa dengi ise sohbeti sürdür

5. Adım onun zevkine göre giyin ve sevdiği parfümlerden kullan

6. Adım samimiyet ileride iken ( bu süreçte sürekli iltifat et) kişiliğini daha yakından öğren eğer uymazsa ilk önce sert sonra yavaşça mesafe oluştur .

7. Adım eğer tüm adımları geçtiysen çıkma teklifi et kabul ederse Diğer adım etmezse üzülme daha niceleri var

8. Adım kafe ve sinemaya gitmeye çalış sürekli zaman geçir

9. Adım artık gerisi sana kalmış
sevgilin var mı sorusuna evetse geçmiş olsun yok, yeni kapı tanıştırabileceğin kız arkadaşın var mı varsa ilk adımdan ona devam

sevgilin var mı sorusuna evetse geçmiş olsun yok, yeni kapı tanıştırabileceğin kız arkadaşın var mı varsa ilk adımdan ona devam
Çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum düşünsene kızın biri sana açılıyor sonra sevgilim var diyorsun sonra tanıdığın erkek var mı diye sen x kişisinin profilini atıyorsun sonra muhabbette illa konusu geçer kızlarda özellikle daha fazla

Çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum düşünsene kızın biri sana açılıyor sonra sevgilim var diyorsun sonra tanıdığın erkek var mı diye sen x kişisinin profilini atıyorsun sonra muhabbette illa konusu geçer kızlarda özellikle daha fazla
ha ama öyle bir açılma olayı düşünmemiştim, arkadaşça bir yaklaşımdan düşündüm ben. senin bu anlattığın konu o sevgilin var mı sorusuna gelene kadar 2-3 gün kız arkadaşın var mı sorusuna gelene kadar ise 1 hafta gibi bir zamana yayılmalı bu arkadaşlık bence. ( hiç sebgilim olmadı yani bunları sallıyorum ama bana mantıklı gelen yönler bunlar.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öyle tanımadan olmaz ya vatan haini ya da erkek çıkarsa?
kimin kılıcı keskinse o kazanır artık, o saniyeden sonra dönüş yok

ha ama öyle bir açılma olayı düşünmemiştim, arkadaşça bir yaklaşımdan düşündüm ben. senin bu anlattığın konu o sevgilin var mı sorusuna gelene kadar 2-3 gün kız arkadaşın var mı sorusuna gelene kadar ise 1 hafta gibi bir zamana yayılmalı bu arkadaşlık bence. ( hiç sebgilim olmadı yani bunları sallıyorum ama bana mantıklı gelen yönler bunlar.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kimin kılıcı keskinse o kazanır artık, o saniyeden sonra dönüş yok
Öyle hocam ama karşıdakine de bağlı o süre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,284
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n