Çözüldü✓ 5070ti laptop almaya değer mi?

Proxy.

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
120000
Merhabalar, ben Mert. 4050 laptop kulanıyorum şu anda bana bazı konularda yetersiz gelmeye başladı. İhtiyaçlarıma uygun laptop bakarken 5070ti modellerinin bana uygun olduğunu gördüm bu geçis sizce mantıklı mı? Yoksa başka bir öneriniz olur mu? (Lütfen fikrinizi belirtirken masaüstü al şeklinde tavsiyeler vermezseniz sevinirim. Bunun nedeni sabit bir ortamda çalışamam çok fazla mekan değistiriyorum. )

Benim en büyük derdim vram o konuda beni çok rahatlatıcak ama ne kadar yeter konusunda kararsızım sence 12gb yeter mi?
Geleceği iyi değil. Özellikle 1440pde yeterli kalması uzun sürmez ve ayarları kısman gerekir. Mesela resident evil 4 remake 1080pde bile neredeyse 14gb vram kullanıyor.
1000018341.webp

Teşekkürler yardımlarınız için aklımdaki soruları cevapladınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geleceği iyi değil. Özellikle 1440pde yeterli kalması uzun sürmez ve ayarları kısman gerekir. Mesela resident evil 4 remake 1080pde bile neredeyse 14gb vram kullanıyor.
Alıntıyı görüntüleresident evil bu konuda istisna saya bilir miyiz? Bu kadar vram tüketen çok olucağını zannetmiyorum bir elin parmağını geçmez

Teşekkürler yardımlarınız için aklımdaki soruları cevapladınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan çok olmasa da yakın gelecekte oyunlardaki vram kullanımı ciddi artacak. Yeni nesil oyunların çoğu ultrada vram kullanımı en az 10gb oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,944
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri