Sinpaş İle Araba almak

UnderGoin

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
daha once sinpaş veya eminevim vb yerlerden ev araba alan varrmı biz araba için 1.5m için yazılmak istiyoruz aylık min 10 k odeme yapabilirek rahat üstü olur altı olmaz 6-12 ay çekiliş için beklyebiliriz giriş paarası olarakda 50 k üstü para verebiliriz nakit

Ben aldım. Çekilişsiz sisteme yazılın öyle olduğu zaman yapacağınız taksitler ile direkt kaçıncı ayda alacağınız belli oluyor. %7 işlem ücreti oluyor o para direkt Sinpaş'ın. Sıkıntı olmadan alabilirsiniz.

Ben aldım. Çekilişsiz sisteme yazılın öyle olduğu zaman yapacağınız taksitler ile direkt kaçıncı ayda alacağınız belli oluyor. %7 işlem ücreti oluyor o para direkt Sinpaş'ın. Sıkıntı olmadan alabilirsiniz.
reis çok bilmiyorumda çekilişli sistem mantığı nasıl çekilişsiz nasıl ozelden konuşsak vey akounun altına yazsanzız çok memnun olurum ne kadar peşinat verdiniz kaç ay lık yazıldınız vs bide hangi firimadan aldınız

Subatta araba icin 1m yazıldık 50-60k ödemesi var, en geç 6.ayda kesin çıkacak diyorlar yani Eylül'de. Bekliyoruz bakalım. Eminevim

Subatta araba icin 1m yazıldık 50-60k ödemesi var, en geç 6.ayda kesin çıkacak diyorlar yani Eylül'de. Bekliyoruz bakalım. Eminevim
peki kurada adınız çıkınca notewwwr işlemi vs için bekletiyolarmı yoksa parayı size verip istediğiniz arabayı verin diyorlar

peki kurada adınız çıkınca notewwwr işlemi vs için bekletiyolarmı yoksa parayı size verip istediğiniz arabayı verin diyorlar
Bir sure bekletip parayi alacağınız kisinin ustune yatiriyorlar diye duydum. Dogrulugundan emin degilim.

hocam emin evimde 2m için 170k organizasyon ücreti şuan aylık 27k yıldan yıla 10k artacak şekilde (1. yıl 27, 2.yıl 37, 3. yıl 47 olacak şekilde) 5 senede bitecek peşinatsız ödemesi bu şekilde. he bide çekiliş çıkmasa dahi en geç 2.5 yılda alıyorsun. peşinat ne kadar fazla verirseniz o kadar hızlı alırsınız aracı. gidip görüşürseniz ödeme şeklinize göre detaylı bilgi alabilirsiniz

hocam emin evimde 2m için 170k organizasyon ücreti şuan aylık 27k yıldan yıla 10k artacak şekilde (1. yıl 27, 2.yıl 37, 3. yıl 47 olacak şekilde) 5 senede bitecek peşinatsız ödemesi bu şekilde. he bide çekiliş çıkmasa dahi en geç 2.5 yılda alıyorsun. peşinat ne kadar fazla verirseniz o kadar hızlı alırsınız aracı. gidip görüşürseniz ödeme şeklinize göre detaylı bilgi alabilirsiniz
Bu çelişli sistem sanırım çekiliş söz sistem nasıl peki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,503
Üyeler
184,011
Son üye
dudadobaddas
Geri