Çözüldü✓ Hyperx haste 2 core vs wxe r1

Reaksiyon skoru
9
arkadaşlar kablosuz yeni bir mouse almak istiyorum. Bir önceki açtığım konuda mouse olarak hyperx pulsefire haste 2 core ve wxe r1 geldi ve iki arkadaş arasında bayağı bir kargaşa çıktı bu sebeple sizlere sormak istedim bu ikiliden hangisi alınır veya daha uygun ve daha iyi kablosuz veya kaliteli kablosu olan bir mouse öneriniz var mı???

bütçe çıkarsa bunu al iyzico 500tl cashback var

normalde bütçe 1100 idi ama arkadaşlar ztn 1400 e kadar çık dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çıkabileceğimi sanmıyorum
ama belki zorlamaya çalışırım
vxe r1 alın o zaman

hocam sizin kullandığınız mouse nedir ve max 1300 alınabilecek var mı

teşekkürler
ben aj179 pro kullanıyorum temu 1k kredi iadesi ile 1020tlye almıştım

bu konu dan bahsediyorum

2. el platformlarından sıfır kapalı kutu aj159/179 eliniz hangisine uyarsa bakabilirsin 1200-1300 civarı oluyorlar

arkadaşlar kablosuz yeni bir mouse almak istiyorum. Bir önceki açtığım konuda mouse olarak hyperx pulsefire haste 2 core ve wxe r1 geldi ve iki arkadaş arasında bayağı bir kargaşa çıktı bu sebeple sizlere sormak istedim bu ikiliden hangisi alınır veya daha uygun ve daha iyi kablosuz veya kaliteli kablosu olan bir mouse öneriniz var mı???
1250tl vxe r1 se burda

2. el platformlarından sıfır kapalı kutu aj159/179 eliniz hangisine uyarsa bakabilirsin 1200-1300 civarı oluyorlar
Ajazzlar 2k'dan sonra takılıyor bütçesi 1800 olsa mchose a5 ultra verirdim taş gibi :D

Ajazzlar 2k'dan sonra takılıyor bütçesi 1800 olsa mchose a5 ultra verirdim taş gibi :D
2-4-8k hiçbirinde takılma yaşamadım

zaten ben 8k da kullanmak içinde almadım sırf şarj standı var diye atk z1 pro max den geçiş yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,409
Üyeler
184,161
Son üye
neurtal
Geri