İnceleme HyperX Pulsefire Haste 2 Core İncelemesi ( MediaMarkt İndirim Kuponu )

yok hocam oyunda veya normal kullanımda takılma vesaire yok sadece mouse uyku modundan çıktığında çok nadir bazen 1-2 saniye gecikiyor ama hemen topluyo kendini. Malzeme kalitesi tasarımı güzel, en azından markası bilindik hyperx
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Click sesleri tok, ucuz hissettirmiyor hiç. Gayet güzel bu fiyatta
güzel hocam bugün vercem siparişi pil sorununu nasıl çözmeyi planladın peki onlarıda aradan çıkartmak lazım sanki

güzel hocam bugün vercem siparişi pil sorununu nasıl çözmeyi planladın peki onlarıda aradan çıkartmak lazım sanki
hangi pil sorunu hocam, şeyi mi demeye çalışıyosunuz mouse uyku modundan çıkınca arada 1-2 saniyeliğine gecikiyor, ve daha indirimli almak için mediamarkt uygulamasını telefona indirin 200 liralık kupon veriyor daha uyguna alabilirsiniz.

wraith bakabilirsin, ama ben güvenmiyorum iade ve garanti konusunda kötüler aldığın ürün sıkıntılı çıkarsa uğraştırabilirler.
bende güvenmiyon sahsen güveniyomda yurt dısı alırım daha iyi

bende güvenmiyon sahsen güveniyomda yurt dısı alırım daha iyi
bir firma düşün 1400 liralık hatta 3000 4000 liralık üründen kargo parasını kendi karşılamıyor senden alıyor, onuda geçtim şaka gibi sadece 50 liralık kuponları var, 1400 liraya ürün alıyosam 50 lira ben sana vereyim zahmet etme yani :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

bir firma düşün 1400 liralık hatta 3000 4000 liralık üründen kargo parasını kendi karşılamıyor senden alıyor, onuda geçtim şaka gibi sadece 50 liralık kuponları var, 1400 liraya ürün alıyosam 50 lira ben sana vereyim zahmet etme yani :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
:D:D valla degisik firma ayrı hyperx en ucuza kaça gelir suan

hangi pil sorunu hocam, şeyi mi demeye çalışıyosunuz mouse uyku modundan çıkınca arada 1-2 saniyeliğine gecikiyor, ve daha indirimli almak için mediamarkt uygulamasını telefona indirin 200 liralık kupon veriyor daha uyguna alabilirsiniz.
hocam ben indirdimde 1500de kaldı puan kupon falan vermedi sanırım pil sorunu dedigim haftada bir değiştirmek durumunda kalcaz heralde bunun pillerini ondan bahsetmiştim 1 2 saniyelik uyku cok onemli degil kaç dakika içinde uyku moduna alıyor ama ?

hocam ben indirdimde 1500de kaldı puan kupon falan vermedi sanırım pil sorunu dedigim haftada bir değiştirmek durumunda kalcaz heralde bunun pillerini ondan bahsetmiştim 1 2 saniyelik uyku cok onemli degil kaç dakika içinde uyku moduna alıyor ama ?
hocam ilk önce şurdan kuponlarım kısmına bakın mediamarkt uygulamasında
1750765589386.webp

100 saat pil ömrü var günlük 10 saat kullanırsanız 10-11 gün gider size. Uyku moduna mouse u kullanmadığın takdirde 10 saniye sonra uyku moduna geçiyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,432
Üyeler
183,117
Son üye
Charles leclerc
Geri