James Donkey bu ssd alınır mı?

illa daha pahalı olan sandisk almaya yöneltmişti.3-4 sene oldu alalı hala aynı performansta çalışıyor.
Kim nedir, nasıldır önemli değil de şu konu bir türlü anlaşılamadı hâlen.

Bir kişinin yaşamış olduğu iyi deneyim ürünü iyi yapmaz, kötü deneyim de ürünü kötü yapmaz. Bir kişiye göre marka/model yargılanmaz, kullanıcı deneyimlerine göre fikir yürütülür, karar verilebilir. A400 de kaliteli değildir, iç donanımı kaliteli değil SSD'nin, gerçek bu şekilde.

Sadece SSD değil, diğer bileşenler hakkında da detaylı araştırma yapmadan yorum yapmak doğru sonucu vermiyor. SSD'ler hakkında detaylı araştırma yapıp, hangi parçalardan oluşur iyice baktıysanız paylaşın, gören bilinçlensin.

Paracı ithamı da hoş değildir. Başka bir forumda da burası için aynısı yazılabilir ve yine hoş olmaz. Daha pahalı olan SanDisk modeli de kalitesiz olansa yine fark etmiyor, kaliteli olansa fark eder tabii ki.

Son düzenleme:
bende James Donkey m2 ssd var 1 tb 4 yıldır kullanıyorum saglık bile 100%

Videodaki konuk benim. İstersen bana sorabilirsin dostum.
Son görülme birkaç saat önce. Sponsor olmamışlar da öyle video çekmişiz. Aniden karşına çıktığım zaman bir şok mu geçirdin? Niye cevap vermiyorsan artık. Pazar gününe geldik. Bu saatten sonra yorumunu dikkate almayacağım. Kusura bakma. Bir şey yazıyorsun. Arkasında dur. Keyfimizden videoya çıkıp James Donkey SSD'leri eleştirmiyoruz. Sponsor olmadılar diye de değil. Videodaki ekran görüntülerini izleyebilirsin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,867
Üyeler
183,350
Son üye
wryn2
Geri