Değerli Kullanıcımız,Benim uçakta trye gelmiş direkt havaalanına gidip hepimizin kargoları alıp getiresim var beyler.
Hocam size de aynı bu iletiden mi dönüş yaptılar.Benim uçakta trye gelmiş direkt havaalanına gidip hepimizin kargoları alıp getiresim var beyler.
Bana da aynı mail geldi hocam.Bu mail den sonra işleyiş nasıl olduMerhaba,
Mesajınız ve ayrıntıları sağladığınız için teşekkür ederiz. Olası gümrük ücretleri konusundaki endişenizi anlıyor ve talebinizi takdir ediyoruz. Lütfen aşağıdakileri dikkate alın:
Nakliye ve Beyan Politikası
- Olası ücretlere yardımcı olmak için ürünü daha düşük bir değerde beyan etmeye çalışsak da, dahili politikalarımız ve gümrük düzenlemelerimiz nedeniyle tam bir miktar (15-20 USD) belirtemiyoruz veya paketi "hediye" olarak işaretleyemiyoruz.
- Daha düşük bir beyanla bile gümrük vergilerinin muaf tutulacağının garantisi olmadığını lütfen unutmayın, çünkü nihai değerlendirme yerel gümrük yetkililerinin takdirindedir.
Nakliye Yöntemi
YunExpress'in konumunuz için kullanılabilirliğini kontrol edeceğiz ve siparişiniz için uygunsa bu hizmeti kullanacağız.
Bu konudaki sınırlamalarımızı anladığınız için gerçekten teşekkür ederiz. Siparişinizi sorunsuz bir şekilde işlemek ve olası sorunları en aza indirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Başka sorularınız varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Saygılarımızla,
bunu yazmışlar üstüne mail atmaya gerek var mı
Valla hayır demem ahahahahBenim uçakta trye gelmiş direkt havaalanına gidip hepimizin kargoları alıp getiresim var beyler.
Vergi çıkarsa ne kadar çıkıyor?bizim uçak gelmiş tr'ye . hadi bakalaım vergi çıkmazsa bir tane daha sipariş geçeceğim
Alıntıyı görüntüle
bilmiyorum. beklemedeyim o yüzden.Vergi çıkarsa ne kadar çıkıyor?
Yok hocam bu mailin aynısını atmadılar hediye işaretleyemiyoruz dediler ama yunexpresse vericez dediler.Değerli Kullanıcımız,
Mesajınız ve detayları sağladığınız için teşekkür ederiz. Olası gümrük ücretleri konusundaki endişenizi anlıyor ve talebinizi takdir ediyoruz. Lütfen aşağıdakilere dikkat edin:
Kargolama ve Beyan Politikası
- Olası ücretlere yardımcı olmak için ürünü daha düşük bir değerde beyan etmeye çalışabiliriz ancak iç politikalarımız ve gümrük düzenlemelerimiz nedeniyle tam bir tutar (15-20 USD) belirleyemiyoruz veya paketi "hediye" olarak işaretleyemiyoruz.
- Daha düşük bir beyanname ile bile gümrük vergilerinin kaldırılacağına dair bir garanti bulunmadığını, nihai değerlendirmenin yerel gümrük idarelerinin takdirinde olduğunu lütfen aklınızda bulundurun.
Kargo Yöntemi
YunExpress'in bulunduğunuz lokasyonda müsaitliğini kontrol edeceğiz ve siparişiniz için uygun olması durumunda bu hizmeti kullanacağız.
Bu konudaki sınırlamalarımızı anladığınız için gerçekten teşekkür ederiz. Siparişinizi sorunsuz bir şekilde işlemek ve olası sorunları en aza indirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Başka sorularınız varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam size de aynı bu iletiden mi dönüş yaptılar.
Zor kanka bugun gümrükten çıkması bence pzt gelir bizimkiler.Valla hayır demem ahahahah
Aynı uçaktalardı muhtemelen bugün gümrükten çıkar mı ki
Vergi zaten çıkmıcak ben şimdiden herkese hayırlı olsun diyorum kullananlara ve al sat yapacak olanlara da en az 1000 1500 tl havadan paraları hayırlı olsunvergi cikmicak garanti
Tahmini kaç kişi aldıVergi zaten çıkmıcak ben şimdiden herkese hayırlı olsun diyorum kullananlara ve al sat yapacak olanlara da en az 1000 1500 tl havadan paraları hayırlı olsun![]()
+100 Diye tahmin ediyorum yorum yapmayanları da bişey demeyenleri de düşünürsek.Tahmini kaç kişi aldı