üründe bir problem, kırık, çizik falan yoksa öyle keyfi yapmıyorlar. Alışveriş yapmadım da öyle yorumlar vardı. Almazlar yani.Daha yeni ATK MERCURY I aldım, geleli 1 saat fln oldu ve denedim ama mikrofonu ve sesi yetersiz geldi, iade edebiliyor muyum?
Kutusu açılan ürünleri almıyolar diye biliyorum.Daha yeni ATK MERCURY I aldım, geleli 1 saat fln oldu ve denedim ama mikrofonu ve sesi yetersiz geldi, iade edebiliyor muyum?
Kutusu açılan ürünleri almıyolar diye biliyorum.
iade olayını sonradan gördüm, ses sorunlu vb dersem sizce almazlar mı?üründe bir problem, kırık, çizik falan yoksa öyle keyfi yapmıyorlar. Alışveriş yapmadım da öyle yorumlar vardı. Almazlar yani.
E bu da Affedersin ama onursuzluğa girer ? Para kazanilir ama onur zor.iade olayını sonradan gördüm, ses sorunlu vb dersem sizce almazlar mı?
Önce servise gider orada testleri yapılır bişey olmadığına kanaat getirilip tarafına geri iade ederler yüksek ihtimaliade olayını sonradan gördüm, ses sorunlu vb dersem sizce almazlar mı?
hocam göndermenizi isterler sorun yoksa geri gönderirler.iade olayını sonradan gördüm, ses sorunlu vb dersem sizce almazlar mı?
gerekli ayarları yaptın mı?Daha yeni ATK MERCURY I aldım, geleli 1 saat fln oldu ve denedim ama mikrofonu ve sesi yetersiz geldi, iade edebiliyor muyum?
E bu da Affedersin ama onursuzluğa girer ? Para kazanilir ama onur zor.
Yani haklısınız, sesleri aşırı basslı olduğu için alışsam bile zor olur gibi. Mikrofonu da kötüymüş aldıktan sonra test edince anladım, 1500tl'lik kulaklığımın mikrofonu daha iyi olması şokunu yaşadım.Önce servise gider orada testleri yapılır bişey olmadığına kanaat getirilip tarafına geri iade ederler yüksek ihtimal
EQ ayarlarına baktım ama mikrofon ile ilgili bir ayar göremedim, hazır eq ayarlarında bile bass fazla ve ses boğuk hissettirdi.gerekli ayarları yaptın mı?
keşke almadan önce yt den karşılaştırma videolarını izleseydinYani haklısınız, sesleri aşırı basslı olduğu için alışsam bile zor olur gibi. Mikrofonu da kötüymüş aldıktan sonra test edince anladım, 1500tl'lik kulaklığımın mikrofonu daha iyi olması şokunu yaşadım.
Yapacak bir şey yok hocam maalesef. Üründe bir sorun yoksa açılmış ürünleri almıyorlar.Yani haklısınız, sesleri aşırı basslı olduğu için alışsam bile zor olur gibi. Mikrofonu da kötüymüş aldıktan sonra test edince anladım, 1500tl'lik kulaklığımın mikrofonu daha iyi olması şokunu yaşadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
EQ ayarlarına baktım ama mikrofon ile ilgili bir ayar göremedim, hazır eq ayarlarında bile bass fazla ve ses boğuk hissettirdi.
Yt de izlediğim videolarda ses böyle değildi, arkadaşlarımla test ettiğimde sanki boş odadaymış gibi geliyordu ses. Birazda yankılı gibiydikeşke almadan önce yt den karşılaştırma videolarını izleseydin