Wraith iade kabul ediyor mu?

peki beyler 3-4k fiyatında tiz sesi güzel olan mikrofonu kaliteli bir kulaklık var mı? kuzenim almayı düşünüyordu bu kulaklığı ona satabilirim hoşuna giderse.

Daha yeni ATK MERCURY I aldım, geleli 1 saat fln oldu ve denedim ama mikrofonu ve sesi yetersiz geldi, iade edebiliyor muyum?
Kendi Wraith markalı ürünlerde 1 ay keyfi iade hakkın var ama diğer markaların ürünlerinde herhangi bir kusur veya arıza yoksa kutusu açık ürünleri iade almıyorlar.

Hocam ayarları vardır illa. Bir bakın onlara nasıl ayar yapmışlar.
Driverinde mikrofon ile ilgili bir ayar göremediğimden sorgulamadım ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi Wraith markalı ürünlerde 1 ay keyfi iade hakkın var ama diğer markaların ürünlerinde herhangi bir kusur veya arıza yoksa kutusu açık ürünleri iade almıyorlar.
Galiba hijyen yüzünden almıyorlar ama yine de saçma geldi, her şeyi eksiksiz koyup gönderirsem almamak için 2. el ve ya hijyen harici bir neden yok gibi.

Driverinde mikrofon ile ilgili bir ayar göremediğimden sorgulamadım ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galiba hijyen yüzünden almıyorlar ama yine de saçma geldi, her şeyi eksiksiz koyup gönderirsem almamak için 2. el ve ya hijyen harici bir neden yok gibi.
Herhangi bir üründe iade kabul etmiyorlar. Bu klavye ve Mouse falan olsa da öyle.

Normalde bu destek politikası ile itin g.tüne sokulması lazım o firmanın. Ancak adamlar ne kadar kötü olsa da kimsenin getirmediği kaliteli ürünleri getirdikleri için bu kadar büyüdüler ve tutuluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri