Pckolik aldığım hazır sistem iadesini kabul etmiyor.

Bence haksız çıkarsınız, neye istinaden böyle diyorsunuz mesela. Stok fanla o işlemci zaten soğumaz ona bi tane kule fan alacaksın düzelecek. Driverlarını kuracaksın ayarlıcaksın. Ama baktın değerlerde sıkıntı var firmaya söylersin. Özelleştirilmiş hazır sistemi iade almıyolar

Hocam sistem bu her türlü ayarı yapılı her driveri güncel bilgisayarda şuan sadece google açık ve ona rağmen 50 derece valorant açıkken 70-80 derece arası dolaşıyo aşırı ısınıyor ve bütün fanlar %100 performansta her zaman. Stok fan diye sormuşunuz evet stok ancak sadece googlede bile 50 almama sebep olmaz.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis peki çözüldü mü sıkıntınız? İade edebildiyseniz de süreci anlatabilir misiniz?
kardeş boşta 50 derece yük altında 70-80 derece zaten olması gereken ayarlar. Fan ayarını bios'tan ayarlayabilirsin.
Bence iade talep etmek yerine ayarları düzeltmek için araştırma yapabilir veya destek isteyebilirsin. Biraz abarttığını düşünüyorum, saygılar.

Aşırı ısınma diye konu açmışsın ama alakası yok, stok fanla tabii ki o işlemci 70/80 arası olur Belliki bu konularda biligili değilsin. 4 ısı borulu soğutucu seçseydin 60 küsürlerde olurdu sıcaklık.

Yani tamamen kullanıcı yanlış seçimi. açtığın konu ve kendi kendine soktuğun sıkntı ile kalırsın. Firmanın burda bir hatası yok. Stok fan o kadar soğutur.

Bnde aşırı ısınma diyince ısı 100 ler de geziyor sandım. Kule tipi soğutucuyla falan. O zaman sorunlu mal olurdu dediğin gibi.

2025 yılı itibari ile yürürlüğe giren yasa sebebiyle artık teknolojik ürünlerde koşulsuz şartsız iade geçerli değil. Dolayısı ile satıcı insiyatifine kalıyorsun iade kabul etmeyebilir.

Ben bir sorun goremedim sicakliktan sikayetciysen kule tipi ya da sivi sogutma takarsin olur biter

Hocam sistem bu her türlü ayarı yapılı her driveri güncel bilgisayarda şuan sadece google açık ve ona rağmen 50 derece valorant açıkken 70-80 derece arası dolaşıyo aşırı ısınıyor ve bütün fanlar %100 performansta her zaman. Stok fan diye sormuşunuz evet stok ancak sadece googlede bile 50 almama sebep olmaz.

Alıntıyı görüntüle

Reis peki çözüldü mü sıkıntınız? İade edebildiyseniz de süreci anlatabilir misiniz?
Stok fanla mı kullanıyorsun işlemciyi.kardesim

Zaten stok fansa geçmiş olsun üründe bir problem yok sana düzgün bir kule tipi soğutma lazım oda Thermalright Peerless Assassin yada Phantom Spirit bulursan Peerless Assassin 140 white yada Frost commender bu saydıklarım x3d leri de soğutan ürünler

Alıntıyı görüntüle

Sıcaklıklar gayet normal stok fanla ürünün bi ayıbı yok.

Tamam beyler ısı değerlerini falan anladım normal diyelim peki bu fps değerleri normal mi? Her parçanın driveri kurulu ve ayarları yapılmış hali bu birde videoda düzgün geliyor ama sesler bazen cızırtıya dönüşüyo sadece cızırtı geliyo ben mikrofondan konuşursam da cızırtı gidiyor karşı tarafa.
Ayrıca kasa aşırı sesli uçak uçuyo gibi ses çıkartıyor o neden olabilir?

https://streamable.com/w2aebv (VALORANT DM FPS)

Tamam beyler ısı değerlerini falan anladım normal diyelim peki bu fps değerleri normal mi? Her parçanın driveri kurulu ve ayarları yapılmış hali bu birde videoda düzgün geliyor ama sesler bazen cızırtıya dönüşüyo sadece cızırtı geliyo ben mikrofondan konuşursam da cızırtı gidiyor karşı tarafa.
Ayrıca kasa aşırı sesli uçak uçuyo gibi ses çıkartıyor o neden olabilir?

https://streamable.com/w2aebv (VALORANT DM FPS)
fps daha yüksek olmalı evet ama çözeriz ben neyi nasıl kurduğunuzu bilmediğim için sadece benim adımlarımı izleyin

temiz uefi windows 10 pro kurun
whql ekran kartı driveri
bios driveri
chipset driveri
realtek hd audio driveri
arka plan uygulamalarını windows arama yerinden kapatma (ekstra olarak 3.parti uygulamalarla diğer gereksiz hizmetleri kapatma)
oyun modunu açıp xbox u silme
nvidia denetim masasından ve windows arama yerindeki grafik ayarları yerlerine oynadığınız oyunu ekleyip maksimum performans ve fps i seçmek

bunlar genel bilinen yöntemler en baştan adım adım giderseniz sorununuz ürünler fabrika çıkışı hatalı değilse düzelecektir içiniz rahat olsun.

boşuna uğraşırsın thh filan ortad abir şey yok kule tipi soğutucu alıp ısı problemini çözersin konu kapanır

fps daha yüksek olmalı evet ama çözeriz ben neyi nasıl kurduğunuzu bilmediğim için sadece benim adımlarımı izleyin

temiz uefi windows 10 pro kurun
whql ekran kartı driveri
bios driveri
chipset driveri
realtek hd audio driveri
arka plan uygulamalarını windows arama yerinden kapatma (ekstra olarak 3.parti uygulamalarla diğer gereksiz hizmetleri kapatma)
oyun modunu açıp xbox u silme
nvidia denetim masasından ve windows arama yerindeki grafik ayarları yerlerine oynadığınız oyunu ekleyip maksimum performans ve fps i seçmek

bunlar genel bilinen yöntemler en baştan adım adım giderseniz sorununuz ürünler fabrika çıkışı hatalı değilse düzelecektir içiniz rahat olsun.
Burda yazanların hepsini aldığım gün yaptım zaten tek fark windows 11 pro kurulu o da 32gb ram varken çokta etki etmemeli bence

boşuna uğraşırsın thh filan ortad abir şey yok kule tipi soğutucu alıp ısı problemini çözersin konu kapanır
peki ısı problemini hallederiz demişsiniz. 1ST PLAYER FD5-M kasayla ilgili bir bilginiz var mı çünkü kasa aşırı sesli kasanın kendisi mi sesli yoksa bir sıkıntı mı var?

Burda yazanların hepsini aldığım gün yaptım zaten tek fark windows 11 pro kurulu o da 32gb ram varken çokta etki etmemeli bence

peki ısı problemini hallederiz demişsiniz. 1ST PLAYER FD5-M kasayla ilgili bir bilginiz var mı çünkü kasa aşırı sesli kasanın kendisi mi sesli yoksa bir sıkıntı mı var?
hocam uefi şekilde tekrar kurun benim gözümde tamamen yazılımsal bi problem şayet donanımsal olsa valo da 250 fps i bile alamazdınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,024
Üyeler
183,936
Son üye
Aydın41
Geri