Hocam ayarları vardır illa. Bir bakın onlara nasıl ayar yapmışlar.Yt de izlediğim videolarda ses böyle değildi, arkadaşlarımla test ettiğimde sanki boş odadaymış gibi geliyordu ses. Birazda yankılı gibiydi
Hocam ayarları vardır illa. Bir bakın onlara nasıl ayar yapmışlar.Yt de izlediğim videolarda ses böyle değildi, arkadaşlarımla test ettiğimde sanki boş odadaymış gibi geliyordu ses. Birazda yankılı gibiydi
Kendi Wraith markalı ürünlerde 1 ay keyfi iade hakkın var ama diğer markaların ürünlerinde herhangi bir kusur veya arıza yoksa kutusu açık ürünleri iade almıyorlar.Daha yeni ATK MERCURY I aldım, geleli 1 saat fln oldu ve denedim ama mikrofonu ve sesi yetersiz geldi, iade edebiliyor muyum?
Driverinde mikrofon ile ilgili bir ayar göremediğimden sorgulamadım ben.Hocam ayarları vardır illa. Bir bakın onlara nasıl ayar yapmışlar.
Galiba hijyen yüzünden almıyorlar ama yine de saçma geldi, her şeyi eksiksiz koyup gönderirsem almamak için 2. el ve ya hijyen harici bir neden yok gibi.Kendi Wraith markalı ürünlerde 1 ay keyfi iade hakkın var ama diğer markaların ürünlerinde herhangi bir kusur veya arıza yoksa kutusu açık ürünleri iade almıyorlar.
Herhangi bir üründe iade kabul etmiyorlar. Bu klavye ve Mouse falan olsa da öyle.Driverinde mikrofon ile ilgili bir ayar göremediğimden sorgulamadım ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Galiba hijyen yüzünden almıyorlar ama yine de saçma geldi, her şeyi eksiksiz koyup gönderirsem almamak için 2. el ve ya hijyen harici bir neden yok gibi.
Yapacak bir şey yok o zaman. Kullanmayı denerim ya da birisine 500tl fln ucuza verir yeni bir kulaklık bakarım.Herhangi bir üründe iade kabul etmiyorlar. Bu klavye ve Mouse falan olsa da öyle.