RTX 4060 performans düşüklüğü

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,052
Merhaba kuzenimin sisteminde ryzen 5 5600 ve rtx 4060 var nedense artık eski performansını vermiyor geçenlerde gtx 1070 taktık ETS 2 de ultra ayarlarda 50 55 fps veriyordu rtx 4060 da denediğimiz de fps aşağı yukarı aynı fps leri alıyorduk 60-65-70 civarı

Farklı oyunlarda denediniz mi? Daha modern oyunlar gibi. ETS 2 çok eski bir oyun olduğu için optimizasyonu eski kartlarda daha iyi olabilir.

Farklı oyunlarda denediniz mi? Daha modern oyunlar gibi. ETS 2 çok eski bir oyun olduğu için optimizasyonu eski kartlarda daha iyi olabilir.
HOCAM alaksı yok bende 4060 var ets oynadımda ultrada 150 en az 140 fln alıodum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fps sınırı kapalımı suruculer guncelmı

HOCAM alaksı yok bende 4060 var ets oynadımda ultrada 150 en az 140 fln alıodum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fps sınırı kapalımı suruculer guncelmı
hocam aynı sorunu bende yaşıyorum eski sürücüye dönsem de yeni sürücülerde kalsam da aynı düşük fpsleri alıyorum eski kartları yavaş yavaş öldürüyorlar gt5 oynamayacak şekilde düşük fps alıyorum pc bakımını yapmama rağmen böyle sorunlar yaşamaya devam ediyorum bu dorunları 2 aydır filan yaşıyorum
rtx 4060 kullanıyorum

hocam aynı sorunu bende yaşıyorum eski sürücüye dönsem de yeni sürücülerde kalsam da aynı düşük fpsleri alıyorum eski kartları yavaş yavaş öldürüyorlar gt5 oynamayacak şekilde düşük fps alıyorum pc bakımını yapmama rağmen böyle sorunlar yaşamaya devam ediyorum bu dorunları 2 aydır filan yaşıyorum
rtx 4060 kullanıyorum
@ICEFLASH arkadaş tam tersini söylüyor hocam. RTX 4000 serisi o kadar eski bir kart da değil yani. 2000 ve 3000 serisi olsa anlayabilirim lakin 4000 serisini şimdiden eritmeye çalışmaları mantıklı gelmiyor.

Merhaba kuzenimin sisteminde ryzen 5 5600 ve rtx 4060 var nedense artık eski performansını vermiyor geçenlerde gtx 1070 taktık ETS 2 de ultra ayarlarda 50 55 fps veriyordu rtx 4060 da denediğimiz de fps aşağı yukarı aynı fps leri alıyorduk 60-65-70 civarı
Bendede rx 7700xt var şehir içinde 80 90 fps veriyoe bence oyun arızalı

Bendede rx 7700xt var şehir içinde 80 90 fps veriyoe bence oyun arızalı
Bende bu ihtimalin daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Farklı oyunlarda da sisteminizi test edip internet üzerinde sizinle neredeyse bire bir aynı sistem olan kişilerin benchmarklarıyla karşılaştırın. 5FPS'e kadar fark ediyorsa sorun yoktur.

Bende bu ihtimalin daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Farklı oyunlarda da sisteminizi test edip internet üzerinde sizinle neredeyse bire bir aynı sistem olan kişilerin benchmarklarıyla karşılaştırın. 5FPS'e kadar fark ediyorsa sorun yoktur.
Bende rx 7700xtde çok drop yiyoruk rdr de mesela dakkada 10 kere falan drop yiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,454
Üyeler
187,680
Son üye
enesalc0
Geri