kac fps verir 60 fps akıcı oynatıcak ne var acaba baska cihaz birde samsung a9 buldumMuhtemelen hayır
s9 120fps desteği var akıcı oynatırkac fps verir 60 fps akıcı oynatıcak ne var acaba baska cihaz birde samsung a9 buldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pardon s9
benim attıgım da vermez galiba 60 ne onerirsiniz akıcı güzel 60 fps cihaz marka fark etmezs9 120fps desteği var akıcı oynatır
şundan bahsediyorsak tabii![]()
Samsung Galaxy Tab S9 Wi-Fi Tablet (8 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy Tab S9 Wi-Fi Tablet SM-X710NZEATUR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
hocam tek amcınız pubg sa huwai alırım dersenız onerebılırımdostlar merhaba redmi pad se 8gb ram 256 gb depolamalı modeli pubg mobilde 60 fps akıcı oynatırmı acaba
Tam bütçeniz nedir?benim attıgım da vermez galiba 60 ne onerirsiniz akıcı güzel 60 fps cihaz marka fark etmez
marka fark etmez onerebilirsinizhocam tek amcınız pubg sa huwai alırım dersenız onerebılırım
yani tam bir butcem yok sadece akıcı güzel 60 fps oynatabilen bir cihaz arıyorum uygun fiyatlıTam bütçeniz nedir?
hocam bu ıyı de uygulaama sıkıntıları var google anlamazlıgı yuzunden https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-11/marka fark etmez onerebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani tam bir butcem yok sadece akıcı güzel 60 fps oynatabilen bir cihaz arıyorum uygun fiyatlı