Kitlenip çöküyor mu sistem?Merhaba. DOOM 2016 oynuyordum. Sistem bir anda kilitlendi. Dün de Sniper Elite 4 oyununa girerken kilitlenmişti. Sorun ne? Yardımlarınızı bekliyorum.
Kilitlenip ekran tamamen donuyor. Görüntü gitmiyor. Ama ekrandaki her şey donuyor. Görev yöneticisini açamıyorum.Kitlenip çöküyor mu sistem?
yüksek ihtimal çip veya vram arızasıMerhaba. DOOM 2016 oynuyordum. Sistem bir anda kilitlendi. Dün de Sniper Elite 4 oyununa girerken kilitlenmişti. Sorun ne? Yardımlarınızı bekliyorum.
çizgilenme vs. oluyor muKilitlenip ekran tamamen donuyor. Görüntü gitmiyor. Ama ekrandaki her şey donuyor. Görev yöneticisini açamıyorum.
Hayır. Çizgilenme olmuyor. Ekran sanki resim tablosu gibi donuyor. Tepki vermiyor.yüksek ihtimal çip veya vram arızası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çizgilenme vs. oluyor mu
muhtemelen chip arızasıHayır. Çizgilenme olmuyor. Ekran sanki resim tablosu gibi donuyor. Tepki vermiyor.
Ekran kartımı nasıl test edebilirim?muhtemelen chip arızası
3DMARK, Furmark veya occt testi ile test edebilirsin. Occt indirip vram testi dener misin?Ekran kartımı nasıl test edebilirim?
Tamam. OCCT indirip VRAM testi yapıyorum hemen.3DMARK, Furmark veya occt testi ile test edebilirsin. Occt indirip vram testi dener misin?
Aynen ana ekranda çıkar direkt zatenTamam. OCCT indirip VRAM testi yapıyorum hemen.
Aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt var. Donanım kimliği:Aynen ana ekranda çıkar direkt zaten
%80'de mi test edeyim VRAM'leri?Aynen ana ekranda çıkar direkt zaten
%100 de test etAygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt var. Donanım kimliği:
ven_1934&dev_1205
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
%80'de mi test edeyim VRAM'leri?
Tamam. %100'de başlattım. 1 saat sonra görüsürüz.%100 de test et