İşlemci çok ısınıyor sebebi nedir

DonJuan

80+
Reaksiyon skoru
35
Fc25 oynarken dereceleri çok yüksek sebebi ne olabilir 1 senelik pc

Ekler

• IMG_0535.webp
    IMG_0535.webp
    497.8 KB · Hit: 105
Termal bakım. Toz. Genel sebepleri bunlar

Powerboost 750 watt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha yeni 1 senesi doldu termal gerekir mi ?
Hocam bu güç kaynağı gibi?

Powerboost 750 watt

Daha yeni 1 senesi doldu termal gerekir mi ?
Kullanım sıklığına göre değişir.
Kaliteli termal macun olduğunu düşümüyorum.
O yüzden 1 sene o macuna fazla bile diyebiliriz.

Fc25 oynarken dereceleri çok yüksek sebebi ne olabilir 1 senelik pc
Dostum belki de bilgisayara virüs girmiştir ctr alt delete yapip boş ekranda işlemci ekran kartı ne kadar çalışıyor ona bak eğer yazilimsal değil ise termal macundan olabilir oda değilse kasandaki hava sirkülasyonu önemli eğer oda değilse işlemci fanı sıkıntıdır ama tavsiyem termal macun yenile üstüne bide fanı kontrol et sorun devam ederse konuşuruz

Dostum belki de bilgisayara virüs girmiştir ctr alt delete yapip boş ekranda işlemci ekran kartı ne kadar çalışıyor ona bak eğer yazilimsal değil ise termal macundan olabilir oda değilse kasandaki hava sirkülasyonu önemli eğer oda değilse işlemci fanı sıkıntıdır ama tavsiyem termal macun yenile üstüne bide fanı kontrol et sorun devam ederse konuşuruz
Hocam virüs girse bile max 100 derece görmüş

Hocam sizce 100 derece az mı ortalama Bir işlemci 80 hadi bilemedim en yüksek oyunlarda 90 derece civarı çalışır

Hocam bir de sizin işlemciniz intel 12.500 internet meşhur özelliklerinden biri daha az ısınması yani bence %90 virüs girmiştir

Hocam sizce 100 derece az mı ortalama Bir işlemci 80 hadi bilemedim en yüksek oyunlarda 90 derece civarı çalışır
Hocam fazla 100 derece çok fazla. İşlemciye göre değişir de genelde 105 110de korumaya alır

Demek istediğim virüs girse bile 100 dereceye çıkmamalı termal olarak bakım istiyor özetle

Hocam fazla 100 derece çok fazla. İşlemciye göre değişir de genelde 105 110de korumaya alır

Demek istediğim virüs girse bile 100 dereceye çıkmamalı termal olarak bakım istiyor özetle
Hocam ben de size şunu demek istiyorum zaten 100 dereceye çıkması çok anormal bir şey bunun en örnek verilmesi şeyi ya virüstür ya da termal macun kurumuştur

Hocam ben de size şunu demek istiyorum zaten 100 dereceye çıkması çok anormal bir şey bunun en örnek verilmesi şeyi ya virüstür ya da termal macun kurumuştur
Hocam virüs napcak en fazla işlemciyi tam güç kullanır. Dur overclock yapayımda extra ısınsız durumu çok zor. Stres test gibi işte

Full yükte 70 derece çalışan pc 100 dereceye çıkması çok zor

virüs girme olasılığı çok az orjinalcoyun oynuyorum

Geri