Steam indirme problemi

Reaksiyon skoru
1
yaklaşık 1 ay önce 1000mbps internete geçtim speedtestte ölçtüğümde 950 mbps alıyorum ama steamde bir oyun indirmeye başlattığımda ssd ile indirdiğimde max 600 mbps ve genelde 0 kb inip duruyor harici hdd ile indirdiğimde 250 mbps ile indiriyorum ve yine kesikler oluyor (laptop kullanıyorum) internette okuduğum bütün yöntemleri denedim ama yine sonuç aynı.
Ekran görüntüsü 2025-06-07 045308.webp
Ekran görüntüsü 2025-06-07 050012.webp

ikisinide bu forumu yazarken yaptım harici hdd ye indiriyorum evde interneti tek ben kullanıyorum (gözüken 483 mbit/s yi 1 saniyelik görüyor ondan sonra genelde 180 mbit/s ile indiriyor)
1749262053174.webp

diskmarkta yaptığım testtede harici hdd bu sonuçları veriyor

sadece steamde deil genel olarak çoğu platformda yaşıyorum bu sorunu

Son düzenleme:
yaklaşık 1 ay önce 1000mbps internete geçtim speedtestte ölçtüğümde 950 mbps alıyorum ama steamde bir oyun indirmeye başlattığımda ssd ile indirdiğimde max 600 mbps ve genelde 0 kb inip duruyor harici hdd ile indirdiğimde 250 mbps ile indiriyorum ve yine kesikler oluyor (laptop kullanıyorum) internette okuduğum bütün yöntemleri denedim ama yine sonuç aynı.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ikisinide bu forumu yazarken yaptım harici hdd ye indiriyorum evde interneti tek ben kullanıyorum (gözüken 483 mbit/s yi 1 saniyelik görüyor ondan sonra genelde 180 mbit/s ile indiriyor)
Alıntıyı görüntüle

Bendede 100mbps internet var tam gucunde yuklerken 100kb sn indirmeye vaşlıyor reset atana kadarda düzelmiyor çözemedim

yaklaşık 1 ay önce 1000mbps internete geçtim speedtestte ölçtüğümde 950 mbps alıyorum ama steamde bir oyun indirmeye başlattığımda ssd ile indirdiğimde max 600 mbps ve genelde 0 kb inip duruyor harici hdd ile indirdiğimde 250 mbps ile indiriyorum ve yine kesikler oluyor (laptop kullanıyorum) internette okuduğum bütün yöntemleri denedim ama yine sonuç aynı.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Sorun depolama sisteminizden hızlı bir m.2 ad aldığınızda sorun çözülecek bende de öyleydi hızlı bir ssd ile sorun çözüldü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri