1beyefend1
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
driverını kurunYeni sistem topladım biosu flashtan güncelleyip windows kurdum. Anakartım msi pro b850p wifi wifi antenini anakarta bağladım fakat wifi ağını görmüyor nasıl düzelir
Driverını nereden bulabilirim? Bir de sistem henüz kuruldu diğer driverlar için bir şey yapmama gerek var mı onları nereden bulurum?driverını kurun
hocam wifi driverını https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B850-P-WIFI/support#driver anakartınız buydu galiba buradan indirinDriverını nereden bulabilirim? Bir de sistem henüz kuruldu diğer driverlar için bir şey yapmama gerek var mı onları nereden bulurum?
rica etsem anakartın tam adını atabilir misin MSI ın siteye girip gerekli driverleri link olarak atıcağımYeni sistem topladım biosu flashtan güncelleyip windows kurdum. Anakartım msi pro b850p wifi wifi antenini anakarta bağladım fakat wifi ağını görmüyor nasıl düzelir
Driverını nereden bulabilirim? Bir de sistem henüz kuruldu diğer driverlar için bir şey yapmama gerek var mı onları nereden bulurum?
Msi pro b850-p wifirica etsem anakartın tam adını atabilir misin MSI ın siteye girip gerekli driverleri link olarak atıcağım
Sağolun hocam ilgilendiğiniz için hemen izleyeceğimdirekt bu videoyu izleyin hocam
anlamadığınız bir şey olursa sorabilirsiniz hocam çok bi bilgim yok ama yardımcı olmaya çalışırımMsi pro b850-p wifi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağolun hocam ilgilendiğiniz için hemen izleyeceğim
Windows 10 mu kurdun ?Yeni sistem topladım biosu flashtan güncelleyip windows kurdum. Anakartım msi pro b850p wifi wifi antenini anakarta bağladım fakat wifi ağını görmüyor nasıl düzelir
Hocam sistemde dram ışığı yanıyor açılışta ve ekran gelmiyor, kapatıp açınca düzeliyor bunu nasıl çözerimanlamadığınız bir şey olursa sorabilirsiniz hocam çok bi bilgim yok ama yardımcı olmaya çalışırım
ram mhzsini kaç yaptınızHocam sistemde dram ışığı yanıyor açılışta ve ekran gelmiyor, kapatıp açınca düzeliyor bunu nasıl çözerim
Bios update yapınca düzeliyor.Hocam sistemde dram ışığı yanıyor açılışta ve ekran gelmiyor, kapatıp açınca düzeliyor bunu nasıl çözerim
6000ram mhzsini kaç yaptınız
Biosun updateini yaptım zaten en güncel sürüm, ramlerin profilini expo yaptım otomatik 6000 mhz oldularBios update yapınca düzeliyor.
EvetWindows 10 mu kurdun ?