🔥İndirim Huawei MateBook 14 -> U5 125H - OLED - 16GB 512GB - W11 -> 29759TL

Şu bilgisayarı öğrenci olan kardeşime almayı düşünüyorum ama emin de olamıyorum. Nasıl bir bilgisayar sizce? Bu fiyatlara daha iyisi var mı? OLED ekran olması, dokunmatik olması falan müthiş hoşuma gitti. Genelde ders için kullanacak, birde arada bir Sims 4 falan oynuyor o kadar.

1750971104877.webp

29759TL'ye düşmüş bulunmakta.

Şu bilgisayarı öğrenci olan kardeşime almayı düşünüyorum ama emin de olamıyorum. Nasıl bir bilgisayar sizce? Bu fiyatlara daha iyisi var mı? OLED ekran olması, dokunmatik olması falan müthiş hoşuma gitti. Genelde ders için kullanacak, birde arada bir Sims 4 falan oynuyor o kadar.
Fiyatına göre sundukları olması gerektiği gibi. Daha güçlüsü bulunur ancak bunun da gücü dengeli, hem ısınma hem de pil ömrü bakımından daha iyi olur. 30k altında daha iyisi şu anlık yok sanırım. Acer'ın OLED ekranlı modeli bulunuyor ancak bu model daha dengeli, ofis laptopu klasmanındaki sınıfından söz edilir Huawei'nin. Çoğu işte yetecektir muhtemelen.

Son düzenleme:
ultra 7 1 tb versiyonunu kullanıyorum son derece memnunum. özellikle ekranından ve batarya süresinden.

of ya gecen lenovo oled aldim 25k ya 6 taskitli pesin fiyatina ama ekrani 60hz parmak izi okuyucu yok dokunmatik yok ekrani 1080p keske bunu alsaydim 4k fiyat farkina kessinlikle deger
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu 25k ya iade edip sizin attiginiz laptopu alsam gider mi sizce

Son düzenleme:
of ya gecen lenovo oled aldim 25k ya 6 taskitli pesin fiyatina ama ekrani 60hz parmak izi okuyucu yok dokunmatik yok ekrani 1080p keske bunu alsaydim 4k fiyat farkina kessinlikle deger
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu 25k ya iade edip sizin attiginiz laptopu alsam gider mi sizce
Hocam açıp kullanmışsınız o kadar iade olur mu

HP Türkiye ekibi olarak bu modeli kıskanıyoruz, alırken aklınızda tek bir soru kalmazsın çünkü ürün kusursuz.

2 hafta daha gecmedi hocam 14 gun icinde iade oluyor diye biliyorum sizce yapmalimiyim 1 ay taksit tek odedim
Yeni yasayla birlikte jelatini/bandrolü açılmış teknolojik ürünler bir koşulsuz iade kapsamına girmiyor artık. Belki satıcı insiyatif alıp kabul eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,488
Üyeler
183,581
Son üye
zeyru
Geri