ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,599
Bu ürün tam sana göre! Üstelik CLUB’a özel %10 puan kazandırıyor! https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
gereksiz pohpohlanan bir cloud serjsj geneBu ürün tam sana göre! Üstelik CLUB’a özel %10 puan kazandırıyor! https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
ne aldin hocam model olarakArkadaşlar bilmediğimden soruyorum 3.500 liralık kulaklık ile 800 liralık kulaklık arasındaki fark ne, ben 800 liraya aldım çok güzel ses kalitesi. Ne anlamı var 3.500 liralık kulaklık almanın
Havit H2002E, normalde 800 liraydı 1 hafta önce. Ben 200 liralık kupon ile 600 e aldım çok memnunumbarrucuda bin basar buna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne aldin hocam model olarak
yani hocam fiyat farkinin 1. sebebi kablosuz olmasi 2. sebebi iste hem kablolu kullanim hem bt kullanimi hem dongle ile kullanimdan dolayi pahali oluyor (mousetaki gibi ) sürücüleri daha iyi oluyor farklar bu kisaca hocamHavit H2002E, normalde 800 liraydı 1 hafta önce. Ben 200 liralık kupon ile 600 e aldım çok memnunum
Biraz zaman geçsin anlarsın farkını reisHavit H2002E, normalde 800 liraydı 1 hafta önce. Ben 200 liralık kupon ile 600 e aldım çok memnunum
ama havit tavsiye etmem genellikle 30 dan fazla kulaklik kullanmama ragmen fiystini hakketmiyor cogu modelu :dHavit H2002E, normalde 800 liraydı 1 hafta önce. Ben 200 liralık kupon ile 600 e aldım çok memnunum
Valla daha önce yine 400 liralık havit kulaklık kullanmıştım 2 sene, bundan 1 hafta önce padler eskidi diye yenisini almak istedim. Havit şu ana kadar sorun çıkartmadı banaBiraz zaman geçsin anlarsın farkını reis
600 e bundan daha iyisi yoktu olsaydı alırdım, f/p olarak iyi gibi bilemedimama havit tavsiye etmem genellikle 30 dan fazla kulaklik kullanmama ragmen fiystini hakketmiyor cogu modelu :d
Evet satıldı 2kyaBir kaç hafta önce Hepsiburada 2k ya satmadi mi bunu bende üstü alinmaz