❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

TCK m.106 Tehdit TCK m.39 ve m.38 suça yardım azmettirme iştirak kamu davası açılması için yeterli bu deliller avukatıma ilettim fazla söze gerek yok mahkemede görüşelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabi sana bir şey yapamam sonuçta senden bir tehtid veya hakaret suçu içerecek bir şey almadım.

Çocuk musun abicim sen

Hayal dünyanınzdan çıkın lütfen muhtemelen 20 yaşında bile değilsiniz ama fark etmez siz bu hayal dünyanızdan çıkın.
dostum burada herkes 15-20 yaşında mı saniyorsun yaşımı çok merak ediyorsan 26 yaşındayım burada kimsenin kimseye hakaret etme alaycı uslubla dalga geçmeye hakkı yok bu iki şahsın yaşı kaç bilmiyorum ama Zor yoldan öğrenirler artık bu dediklerimi

Hayal dünyanınzdan çıkın lütfen muhtemelen 20 yaşında bile değilsiniz ama fark etmez siz bu hayal dünyanızdan çıkın.

@sendegitunutbeni reis kargo gümrükten çıktıktan sonra sitede gösteriyor mu telefonum şu anda yok buradan takip edebilir miyim.
gosteriyor reis genelde

dostum burada herkes 15-20 yaşında mı saniyorsun yaşımı çok merak ediyorsan 26 yaşındayım burada kimsenin kimseye hakaret etme alaycı uslubla dalga geçmeye hakkı yok bu iki şahsın yaşı kaç bilmiyorum ama Zor yoldan öğrenirler artık bu dediklerimi
tamamdir hocan bi saygisizligim yok size karsi mesajlarimda iyi gunler

he vergi cikcak diyosun o yuzdenmi suan aktif 160 dolarlik siparisim var ? :D

Son düzenleme:
Benim kargolar geldi beyler 4 adet sıkıntısız, herkese hayırlı olsun

Çocuk musun abicim sen

gosteriyor reis genelde

tamamdir hocan bi saygisizligim yok size karsi mesajlarimda iyi gunler

he vergi cikcak diyosun o yuzdenmi suan aktif 160 dolarlik siparisim var ? :D
ben kimseye %100 şekilde vergi çıkacak veya cikmayacak şeklinde bir iddiada bulunmadım kardeşim bu iddiada bulunan sizsiniz ekstra olarak attığım ssleri avukat tanıdığın varsa ilet veya internetten araştır ne suçlar işlediğini sana söylemiş olur iyi günler.

ben kimseye %100 şekilde vergi çıkacak veya cikmayacak şeklinde bir iddiada bulunmadım kardeşim bu iddiada bulunan sizsiniz ekstra olarak attığım ssleri avukat tanıdığın varsa ilet veya internetten araştır ne suçlar işlediğini sana söylemiş olur iyi günler.
Ya abicim sus artık yaşın kadar aklın da büyümüş olsa keşke engelliyorum senin gibi gereksiz biri yüzünden forumda ceza almak istemem engelliyorum alıntı yapma bana

Ya abicim sus artık yaşın kadar aklın da büyümüş olsa keşke engelliyorum senin gibi gereksiz biri yüzünden forumda ceza almak istemem engelliyorum alıntı yapma bana

merak etme 2 gündür uğraşıyorsunuz mahkemeye vericem sizi

Son düzenleme:
tamamdir

@Ardemmiz bi dmden yazsana

Dostum ne boş yaptın ya , kanıt gönder bizde görelim kaç lira vergi çıktığını. Kanıt atmıyorsan öyle , yok avukatım var , yok raporladım deme git kime şikayet ediyorsan et yaşının da hiç 26 olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Yaşına yakışır hareket et. Burada bak 60 k hit var konuda.

@Mehmet Yılmaz hocam bir bakar mısın ?

Dostum ne boş yaptın ya , kanıt gönder bizde görelim kaç lira vergi çıktığını. Kanıt atmıyorsan öyle , yok avukatım var , yok raporladım deme git kime şikayet ediyorsan et yaşının da hiç 26 olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Yaşına yakışır hareket et. Burada bak 60 k hit var konuda.

@Mehmet Yılmaz hocam bir bakar mısın ?
gerekli kanıtları attım gören gördü bana ait bilgiler olduğu için geri sildim ayrıca ben bana çıktığını belirttim ben bu yorumuma saldıran kişilere ilet bu yorumunu

Geri