Kartlardaki NVİ Adres Zorunluluğu Her Kartta mı Var?

Reaksiyon skoru
5
selamlar papara hesabımı doğrulamak için dedemin üstüne hesap açıyodum doğrulamada son aşamaya geldiğimde NVİ adres istedi nasıl bulunduğunu biliyorum fakat kartı ailemden gizli açıyorum bu yüzden pek öğrenme şansım yok bu NVİ adres her ön ödemeli kartta artık zorunlu mu oldu olmayan kartlar var mı biliyor musunuz?

selamlar papara hesabımı doğrulamak için dedemin üstüne hesap açıyodum doğrulamada son aşamaya geldiğimde NVİ adres istedi nasıl bulunduğunu biliyorum fakat kartı ailemden gizli açıyorum bu yüzden pek öğrenme şansım yok bu NVİ adres her ön ödemeli kartta artık zorunlu mu oldu olmayan kartlar var mı biliyor musunuz?
asagidaki siteden adres bilgilerini girip nvi yi alabiliyorsun hocam suanda papara islemleri durmus durumda ve tum on odemeli kartlarda var.

Dolandırıcılığa ilk adımı atmış oluyorsun. Bir de ailendekiler bunu öğrendiğinde ne olur, onu bir düşün.
dolandırıcılık ne alaka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asagidaki siteden adres bilgilerini girip nvi yi alabiliyorsun hocam suanda papara islemleri durmus durumda ve tum on odemeli kartlarda var.

papara işlemleri nasıl durmuş durumda kullanıyorum ben

Hocam şuanda kullanamazsınız zaten başka kartlara bakın derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,827
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri