Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Şimdi var da allaha emanet var, gfne girmiyor indirme hızı düşüp yükseliyor sık sık.

Şuan download da bir problem yok ama uploadım yerlerde.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).webp
    Ekran Görüntüsü (1).webp
    49.7 KB · Hit: 26
Akşam daha da kötüleşmese bari genelde akşam daha kötü oluyor. Benim tahminim 1 hafta bu durumu yaşıycaz gibi duruyor.

Şu an iyi ara sıra yine sorun oluyor da inşallah akşam daha da kötüleşmez sabahları ve geceleri düzeliyor

Ekler

• IMG_0129.webp
    IMG_0129.webp
    57.1 KB · Hit: 21
Şu an iyi ara sıra yine sorun oluyor da inşallah akşam daha da kötüleşmez sabahları ve geceleri düzeliyor
Bende sorunlar fazlalaştı bir yere 5 dkda anca giriyor 😂 galiba akşam gene internet yok beyler / bayanlar planı olan varsa iptal etsin.

Bende de öyle olmaya başladı hocam nedense hep belirli saatlerde yapıyorlar bu saldırıyı
Hackerlar mesaili çalışıyo demekki 😂

bende anlamadım gerçekten saldırı mı var bi sıkıntı var da, saldırı var diyerek onu mu örtmeye çalışıyorlar anlamadım şahsen. Ama böyle ani gidişler oldukça bende saldırı olduğu düşüncesine biraz inanıyorum.

Hackerlar mesaili çalışıyo demekki 😂

bende anlamadım gerçekten saldırı mı var bi sıkıntı var da, saldırı var diyerek onu mu örtmeye çalışıyorlar anlamadım şahsen. Ama böyle ani gidişler oldukça bende saldırı olduğu düşüncesine biraz inanıyorum.
Hocam bence hiç bir firma kendini siber saldırı altındayız diyip rezil etmeyi göze diye düşünüyorum almaz o yüzden gerçekten siber saldırı altında olabilirler

Geri