🔥İndirim 🔥🔥 Opp Masa Üstü Vantilatör FT23 25W 23 cm 499,90 TL + 7 taksit 🔥🔥

Ürünü sepete ekleyin, sepete gidin ve 300tlye 100tl kupon gelcek 2tane. Misafir üyelik ile satın al diyin (üyelik açarsanız kupon gidiyor bug gibi) 499tlye geliyor. Hepsipayle de öderseniz yine hepsipapel de geliyor ekstradan. Eğer mağazadan teslim olarak almak isterseniz de ürünü aldıktan sonra 150tl koçtaş puan geliyor sonraki alışverişlerde kullanmanız için, 450tlye gelmiş oluyor. Yorumlar çok iyi, usb masa fanı fiyatına ve yorumları çok çok iyi.
Kupon kullanamayanlar için uygulamada %10 kod APP10
Akakçe en düşük fiyat 800-1000TL
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Nasıl almamızı oneriyorsun şimdi mağazadan hepsipapel ile mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünü sepete ekleyin, sepete gidin ve 300tlye 100tl kupon gelcek 2tane. Misafir üyelik ile satın al diyin (üyelik açarsanız kupon gidiyor bug gibi) 499tlye geliyor. Hepsipayle de öderseniz yine hepsipapel de geliyor ekstradan. Eğer mağazadan teslim olarak almak isterseniz de ürünü aldıktan sonra 150tl koçtaş puan geliyor sonraki alışverişlerde kullanmanız için, 450tlye gelmiş oluyor. Yorumlar çok iyi, usb masa fanı fiyatına ve yorumları çok çok iyi.
Kupon kullanamayanlar için uygulamada %10 kod APP10
Akakçe en düşük fiyat 800-1000TL
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam anlamadığım şey şu şimdi biz üyelik açmadan mağazadan teslim al dersek kuponu nasıl verecek?

Son düzenleme:
Arkadaşler telden uygulamadan yapın 100 liralık kod ile oluyor.(olmuyormuş)

app10 ile 5 taksit (Enpara) 577'ye geldi, eyvAllah

Bu video izleyerek birden çok ürün karşılaştırmasını öğrenebilirsiniz.

Denedim şimdi bi tane sipariş oluşturdum. Direk ürünü sepete ekleyip, kodu uyguladım. Misafir üyelikle de satın aldım. Bilgilendirme için teşekkürler. İş yerinde oldukça işe yarar.

Denedim şimdi bi tane sipariş oluşturdum. Direk ürünü sepete ekleyip, kodu uyguladım. Misafir üyelikle de satın aldım. Bilgilendirme için teşekkürler. İş yerinde oldukça işe yarar.
Hocam ben de yaptım aynısını misafir üyelikle website üzerinden ama kod tükendi diyor geri sepete atıyor nasıl aldınız

Doğrudan prize bağlanmayan her ürün çöp niteliğindedir vantilatör nezdinde
Hayır, fırçasız motorlu ürünlerde çok iyi ürünler var efn600 gibi. Hayvan gibi üflüyor 2senedir tık etmedi hala.

Geri