sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 587
aktif stok aliniyorStok bitmiş
aktif stok aliniyorStok bitmiş
Alsam mıHesap açınca olmuyor zaten konuda onu anlattım. Hesap açmayın misafir üyelik ile alın diye. Misafir üyelikte kupon gitmiyor.
Kuponlar çalışmıyor hocamaktif stok aliniyor
calisiyor denedim simdjKuponlar çalışmıyor hocam
Soğuk havalar veya vantilatörler zatürre yapmaz tamamen babaanne masalı onlar. Zatürre ancak bakteri veya virüs bulaşmasından dolayı olur.Opp opp opp oppa gangnam style
Konumlandıracak yeriniz varsa güzel fırsat. Çok yakın ve sürekli üzerinize doğru üfletmeyin çok ciddi vurur, sonra yazın ortasında hastalıktan yataklara düşersiniz. Doğru kullanmadıkları için vantilatör yüzünden zatürre olan tanıdıklarım var.
Abi lütfen özele gel yardima ihtiyacım varÜrünü sepete ekleyin, sepete gidin ve 300tlye 100tl kupon gelcek 2tane. Misafir üyelik ile satın al diyin (üyelik açarsanız kupon gidiyor bug gibi) 499tlye geliyor. Hepsipayle de öderseniz yine hepsipapel de geliyor ekstradan. Eğer mağazadan teslim olarak almak isterseniz de ürünü aldıktan sonra 150tl koçtaş puan geliyor sonraki alışverişlerde kullanmanız için, 450tlye gelmiş oluyor. Yorumlar çok iyi, usb masa fanı fiyatına ve yorumları çok çok iyi.![]()
Masa Üstü Vantilatör Beyaz FT23 25W 23 cm
Vantilatörler kategorisindeki Masa Üstü Vantilatör Beyaz FT23 25W 23 cm ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
Kupon kullanamayanlar için uygulamada %10 kod APP10
Akakçe en düşük fiyat 800-1000TL
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yorumlar çok iyi, iade konusunda da koçtaş sıkıntı çıkarmaz. Denemek isterseniz fiziksel mağazalardan da bakabilirsiniz oradan alırsanzı da 150tl koçtaş para veriyorBu iyi mi? öneriyor musunuz
Bu sıcaklar çekilmez çok uygun fiyatıAlsam mı
Yorumlarda 1. seviye masada yeterli 2. seviye çok rüzgar yapıyor diyorlargücü nasıl iyi mi
Nasıl çalışıyor?calisiyor denedim simdj