yucexzzers
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 257
Stok bitmiş
Stok değil de kupon kodu tükenmiş.Stok bitmiş
%10 kuponla 540 liraya aldım.Stok değil de kupon kodu tükenmiş.
Sesi fazlamıdır?Alıntıyı görüntüle
Mobilden dediğim şekilde dener misiniz? Sepete ekleyin-sepete git diyin-sepette sağda kuponu uygula diyin-ödeme adımına geç diyip misafir üyelik ile giriş yapıp ödeyin. Böyle yaptıgımda sıkıntısız aldım mobilden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klasik masa fanlarından çok çok daha iyi, ve aynı fiyatta
Bu arada şimdi tekrar denedim, ödeme adımının sonuna kadar geldim 100tl kupon ile. Başka eposta ile misafir üye olmanız gerekiyor olabilir.2 tane kupon var ikisi de daha önce kullanılmış tekrar kullanılamaz diyor maalesef.
Sesi hakkında çok iyi yorumlar vardıSesi fazlamıdır?
Pc üzerinden bu adıma kadar geliniyor fakat kart bilgilerini girip gelen şifreyi girince onaylamıyor sepeti.Bu arada şimdi tekrar denedim, ödeme adımının sonuna kadar geldim 100tl kupon ile. Başka eposta ile misafir üye olmanız gerekiyor olabilir.
Alıntıyı görüntüle
Sesi hakkında çok iyi yorumlar vardı
teşekkür ederim bu şekilde ben de 540'a sipariş verdim umarım çok ses çıkarmıyordurStok değil de kupon kodu tükenmiş.
%10 kuponla 540 liraya aldım.
Hesap açınca olmuyor zaten konuda onu anlattım. Hesap açmayın misafir üyelik ile alın diye. Misafir üyelikte kupon gitmiyor.Koçtaş az evvel indirim kuponlarını gösteriyordu hesap açtım şimdi kupon yok
güzel konu eyw abimÜrünü sepete ekleyin, sepete gidin ve 300tlye 100tl kupon gelcek 2tane. Misafir üyelik ile satın al diyin (üyelik açarsanız kupon gidiyor bug gibi) 499tlye geliyor. Hepsipayle de öderseniz yine hepsipapel de geliyor ekstradan. Eğer mağazadan teslim olarak almak isterseniz de ürünü aldıktan sonra 150tl koçtaş puan geliyor sonraki alışverişlerde kullanmanız için, 450tlye gelmiş oluyor. Yorumlar çok iyi, usb masa fanı fiyatına ve yorumları çok çok iyi.![]()
Masa Üstü Vantilatör Beyaz FT23 25W 23 cm
Vantilatörler kategorisindeki Masa Üstü Vantilatör Beyaz FT23 25W 23 cm ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
Kupon kullanamayanlar için uygulamada %10 kod APP10
Akakçe en düşük fiyat 800-1000TL
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle