🔥İndirim 🔥🔥 Opp Masa Üstü Vantilatör FT23 25W 23 cm 499,90 TL + 7 taksit 🔥🔥

Hocam teşekkür ederim konu için, annem mutfakta yemek yaperken böyle bir şey lazım diyordu onun için aldım ama 540 TL'ye yeni hesap oluşturup app10 koduyla aldım, misafir hesap yöntemiyle kart bilgilerini girdikten sonra hata veriyor.

Opp opp opp oppa gangnam style :hoba:

Konumlandıracak yeriniz varsa güzel fırsat. Çok yakın ve sürekli üzerinize doğru üfletmeyin çok ciddi vurur, sonra yazın ortasında hastalıktan yataklara düşersiniz. Doğru kullanmadıkları için vantilatör yüzünden zatürre olan tanıdıklarım var.
Soğuk havalar veya vantilatörler zatürre yapmaz tamamen babaanne masalı onlar. Zatürre ancak bakteri veya virüs bulaşmasından dolayı olur.

Ürünü sepete ekleyin, sepete gidin ve 300tlye 100tl kupon gelcek 2tane. Misafir üyelik ile satın al diyin (üyelik açarsanız kupon gidiyor bug gibi) 499tlye geliyor. Hepsipayle de öderseniz yine hepsipapel de geliyor ekstradan. Eğer mağazadan teslim olarak almak isterseniz de ürünü aldıktan sonra 150tl koçtaş puan geliyor sonraki alışverişlerde kullanmanız için, 450tlye gelmiş oluyor. Yorumlar çok iyi, usb masa fanı fiyatına ve yorumları çok çok iyi.
Kupon kullanamayanlar için uygulamada %10 kod APP10
Akakçe en düşük fiyat 800-1000TL
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Abi lütfen özele gel yardima ihtiyacım var

kuponla alınmıyor galıba baya denedim olmadı sepeti kontrol edin yazısı çıkıyor.

Bu iyi mi? öneriyor musunuz
Yorumlar çok iyi, iade konusunda da koçtaş sıkıntı çıkarmaz. Denemek isterseniz fiziksel mağazalardan da bakabilirsiniz oradan alırsanzı da 150tl koçtaş para veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sıcaklar çekilmez çok uygun fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gücü nasıl iyi mi
Yorumlarda 1. seviye masada yeterli 2. seviye çok rüzgar yapıyor diyorlar

Geri