Hp Omen 17 alınır mı

Kullanıyorum. Gayet güzel cihaz. Soğutması takdire şayan. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Hall sensör sorunu Victus 15/16, Omen 16'larda oluyor, Omen 17'lerde yaşadığını belirten pek yok. Touchpadin çalışmamasıyla pilde mavi ekran sorunu herkeste olmamış, muhtemelen yazılımsal sorunlar bunlar. RAM'ler 2x8 GB olduğundan yükseltmede uğraştırabilir. Pil ömrü gerekiyorsa fazla alternatifi yok. Omen 17'lerde limitten de bahsedilmiyor ancak limitli olması kötü değildir. Daha fazla ısınıp daha az performans artışı olacağına ideal ısılarda benzer performansı verebilir limitle, yaz ayları da geldiğinden yararı olur.

İndirim aldığı takdirde fiyatı 50k altına düşebilir. Omen 17'nin GPU farkı bulunuyor. Nitro 16'nın CPU güç potansiyeli daha yüksek, ekranı daha parlak, pil süresi de fark edebilir. Sıvı metal macun bulunuyor, ROG'larda olduğu gibi akma riski benzer, bunun dışında bir sorunu bulunmuyor Nitro 16'nın.

Victuslarda bazen gpuya 50w gibi saçma sayılarda limit koyuyolar o seviyede var mı diye sormuştum yoksa tabi doğru seviyede limit iyi bişi
Yok ekran kartı 120 w victuslarda

Victuslarda bazen gpuya 50w gibi saçma sayılarda limit koyuyolar o seviyede var mı diye sormuştum yoksa tabi doğru seviyede limit iyi bişi
DB0021NT'nin GPU'su 120 W.

GPU'nun direkt 50-75 W olduğu modeller vardır, onların gücü zaten böyledir ancak diğer modellerde bulunan 120 W GPU'ya limit koymuyorlar aslında. İşlemciye limit koyuluyor soğutma için, performans ve ısı dengesi olduğundan dolayı da bu limit işlemi cihazın yararına oluyor, performans kaybı olmuyor.

Geri