Sınav senesi elektrogitar almak mantıklı mı?

Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar bu sene YKS gireceğim temelim pek yok yani derse bayağı zaman vermem gerekiyor. Üstüne 4-5 ay 8 saatlik bir işte çalışmam lazım ve spor salonuna da gideceğim. Sizce bu süreçte elektrogitar almak mantıklı mı?

alya en kötü kenarda durur zamlanırsa neden almadım demezsin
ama 8 saat iş + spor , bence biraz ağır hocam . Zaman iyi kötü kalıyor desen bile enerjin kalmayabilir , halin olmayabilir bunlardan dolayı ders çalışmayabilirsin o yüzden rutinini hafiflet bence

Arkadaşlar bu sene YKS gireceğim temelim pek yok yani derse bayağı zaman vermem gerekiyor. Üstüne 4-5 ay 8 saatlik bir işte çalışmam lazım ve spor salonuna da gideceğim. Sizce bu süreçte elektrogitar almak mantıklı mı?

4-5 ay günde 8 saat çalışacaksın, spora gidip ders çalışacaksın he? İyiymiş.

4-5 ay günde 8 saat çalışacaksın, spora gidip ders çalışacaksın he? İyiymiş.
Napim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alya en kötü kenarda durur zamlanırsa neden almadım demezsin
ama 8 saat iş + spor , bence biraz ağır hocam . Zaman iyi kötü kalıyor desen bile enerjin kalmayabilir , halin olmayabilir bunlardan dolayı ders çalışmayabilirsin o yüzden rutinini hafiflet bence
Hocam işte 4 ay çalışmayı planlıyorum gerekirse spora da gitmem. Gitarı zaten iptal ettim ehliyete verdim o parayı da.

Napim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam işte 4 ay çalışmayı planlıyorum gerekirse spora da gitmem. Gitarı zaten iptal ettim ehliyete verdim o parayı da.

Birisinden birisini yapmayacaksın. Yetişemezsin, arkadaşın dediği gibi enerjin kalmaz.

Geri