İnternetim gitti yardım edebilirmisiniz

ahmetkvrk

80+
Reaksiyon skoru
99
Pazartesi bağlattim turknet vdsl, dün akşam modemdeli dsl ışığı yanıp sönmeye basladi ve telefonumda ağda oturum açın uyarısı vermeye başladı. İnternet gitti. Modemin kablolarini soktum taktım, fişi çıkardım yarım saat bekleyip taktım düzelmedi. Ağda oturum açma yerine girince de şöyle bir hata veriyor. Ekte resime ekledim. Modemin markası Huawei hg658v2. Bunu da pazartesi günü kurulum yapan adamdan aldım 1350tlye.

@Mitra bu konuya ne diyeceksin

Ekler

• 1000017649.webp
    1000017649.webp
    59.1 KB · Hit: 50
Son düzenleme:
Pazartesi bağlattim turknet vdsl, dün akşam modemdeli dsl ışığı yanıp sönmeye basladi ve telefonumda ağda oturum açın uyarısı vermeye başladı. İnternet gitti. Modemin kablolarini soktum taktım, fişi çıkardım yarım saat bekleyip taktım düzelmedi. Ağda oturum açma yerine girince de şöyle bir hata veriyor. Ekte resime ekledim. Modemin markası Huawei hg658v2. Bunu da pazartesi günü kurulum yapan adamdan aldım 1350tlye.

@Mitra bu konuya ne diyeceksin
Dsl ışığı yanıp sönüyorsa altyapıda sıkıntı olabilir yani kablolarda

Müşteri hizmetleri ile görüştünüz mu ? Belki çalışma felan vardır.

Müşteri hizmetleri ile görüştünüz mu ? Belki çalışma felan vardır.
Aradım da randevu sistemi varmış bugün 9 12 arası arayacaklar beni, çalışma falan olsa mesaj geliyordu sanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dsl ışığı yanıp sönüyorsa altyapıda sıkıntı olabilir yani kablolarda
1 hafta önce bağlattim sorun yoktu, altyapıda sorun olsa daha önceden belli olmazmiydi. Dün gece başladı

Turknet uygulamasindan talep acmaniz daha iyi olur
Aradım da randevu sistemi varmış bugün 9 12 arası arayacaklar beni, çalışma falan olsa mesaj geliyordu sanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 hafta önce bağlattim sorun yoktu, altyapıda sorun olsa daha önceden belli olmazmiydi. Dün gece başladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri