Çok beklersin birazBugün kargoya verilir mi arkadaşlar? Gece 4 te sipariş ettim. Sizinki ortalama kaç günde kargoya verildi.
Şansa bak beGümrükteki yavaşlık bununla alakalı da olabilir
![]()
İstanbul - İstanbul merkezli 7 ilde operasyon: Gümrük verilerini sızdıran 10 kişi yakalandı
İstanbul - İstanbul merkezli 7 ilde operasyon: Gümrük verilerini sızdıran 10 kişi yakalandıwww.dha.com.tr
Sizinki 4-5 gün sonra bu durumda mıydıÇok beklersin birazbenim 4-5 gün oldu verilmemişti iptal ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sürat kargoyu arayan oldu mu hiç aramızda?
Sizin yanwen mi?Sizinki 4-5 gün sonra bu durumda mıydı
Sizinki 4-5 gün sonra bu durumda mıydı
o 4-5 gün dediğim farklı siparişim sipariş oluşturdum kargoya verilmedi yunexpressi bıraktığını duyunca da iptal ettimSizinki 4-5 gün sonra bu durumda mıydı
YunSizin yanwen mi?
keşke bunula alakalı olsaydı temu siparişim 2 günde gümrükten çıktıGümrükteki yavaşlık bununla alakalı da olabilir
![]()
İstanbul - İstanbul merkezli 7 ilde operasyon: Gümrük verilerini sızdıran 10 kişi yakalandı
İstanbul - İstanbul merkezli 7 ilde operasyon: Gümrük verilerini sızdıran 10 kişi yakalandıwww.dha.com.tr
şöyle söyliyim abi güvenlik durumu baya bi yoğunBeyler 25inde sipariş geçtim 27sinden böyle durum böyle kargo yunexpress bilgisi olan yazarsa benim güvenlik durumu yoğun mu ne diyonuz
Alıntıyı görüntüle
dur.şöyle söyliyim abi güvenlik durumu baya bi yoğun